Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 23-29 april

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du har bra hand med pengar och gör snabba och lönande affärer. Dessutom blir en väntad utgift blir mindre än du trott. Även på jobbet går det bra. Du agerar väldigt kraftfullt när det uppstår svårigheter.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du fattar beslut utan att krångla till det. Ofta framstår du som en ledare, även om du inte strävar ditåt. Folk litar på dig och det du säger och du är hjälpsam när det gäller såväl små som stora saker.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är utåtriktad och skaffar nya kontakter i alla kretsar. Tur i kärlek har du också. Men du blir rastlös och snabbt uttråkad om det inte händer något nytt hela tiden. Rutiner gör du allt för att smita ifrån.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är energisk och jobbar hårt för att visa både dig själv och andra att du duger. Framgångarna radas upp och självförtroendet stiger. Men – det måste också finnas tid till rekreation och att ”göra ingenting”.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du diskuterar och argumenterar i massor av situationer, och blir ofta dramatisk. Det kan bli tröttande för omgivningen – vissa gör allt för att motarbeta dig. Om du är mer lyhörd uppstår inte de problemen.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du slutför ett stort projekt och kan vara riktigt nöjd. Nu är det dags att ta det lugnt och vila. Du får också tid att umgås mer med vänner än du gjort på sistone. Många blir glada om du hör av dig.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du misstänker att någon i din närhet är oärlig och vill gå till botten med det. Det kan bli uppslitande samtal, men det är lika bra att vara rak och tydlig. Och det känns riktigt skönt att rensa luften.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är ambitiös och vill göra nytta hela tiden. Vissa tycks inte bry sig om dina ansträngningar, och det känns otacksamt. Kanske upplevs du som en konkurrent? Bry dig inte om dem, fortsätt tro på dig själv!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Många runt dig har svårt att skilja på stort och smått, och det blir hetsiga, onödiga diskussioner. Du gör allt för att lugna ner stämningen men är egentligen själv mycket mer irriterad än vad du visar.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Nu kan du lägga grunden till en bättre ekonomi. Troligen får du idéer om en spännande affärsverksamhet eller investering. Du tänker klart och rationellt. Passa på att hälsa på släkten – det blir uppskattat.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är på bra humör så länge du slipper prata om pengar. Intensiva samtal om kärlek och relationer ägnar du dig hellre åt, och du lär dig mycket om hur vi fungerar. En fest blir trevlig och oväntat händelserik.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har viktiga beslut att fatta. Men även praktiska göromål måste fixas, och du hinner inte tänka över saker och ting ordentligt. Krångla inte till det – det är viktigare än någonsin att lita på magkänslan!

 

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…