Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 23/7-29/7

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du vill inte begränsa dig, utan allt ska vara storslaget. När andra gnetar med viktiga detaljer går du helst därifrån. På fester är du i ditt esse, du skapar en trivsam stämning och får alla att känna sig som hemma.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du gillar att ta tag i praktiska saker, särskilt när det är lite bråttom. Analysera inte för mycket -då blir det i regel rätt från början.

Annons

Det blir en del prat om gamla minnen, när en bekant från förr hälsar på.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Humöret går stadigt uppåt. Du unnar dig att koppla av och njuta av de små, enkla sakerna. En bra vecka för att aktivt förbättra ekonomin. Du har sinne för affärer och kan göra oväntat stora vinster.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Det finns en person som ofta kommer med halvt inlindade förolämpningar. Nu är det dags för dig att säga ifrån! Även om du inte önskar en konfrontation kan det tyvärr vara nödvändigt. Var tydlig!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du pratar mycket och dominerar de flesta sammanhang. Människor umgås gärna med dig, då du är positiv och harmonisk. Men se upp, det finns en falsk person som smickrar och ställer sig in för att få egna fördelar.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är intresserad av människor och accepterar allas egenheter utan att klaga. Om det uppstår konflikter försöker du medla, för du behöver lugn och harmoni. Dina egna intressen sätter du åt sidan
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du trivs i ditt eget sällskap. Kreativiteten blomstrar även om mycket lite händer. Du mår också bra av att vara ute i naturen. Långpromenader och utflykter är rena hälsobehandlingen, så satsa på det!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Humöret åker upp och ner. Ibland reagerar du på småsaker andra knappt tänker på. Dina kommentarer kan bli lite vassa om du känner dig hotad. Djupa samtal med en vän ger perspektiv på allt som händer.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du ser till att det händer saker, att det inte blir tråkigt. Ibland förvånar dina idéer till och med dig själv. Det är en bra tid för att kontakta de vänner och bekanta som du försummat på sistone.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är snar att berömma de som gjort något bra eller som gjort sitt bästa. Kritik avstår du från, då är du hellre tyst. Någon tror att du är ”för snäll” och försöker lura dig, men den fällan går du inte i.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är envis och vill inte erkänna att du har fel ens i minsta småsak. Ofta uppstår hetsiga diskussioner som gör alla smått utmattade. I förhandlingar om pengar kan du ha stora framgångar.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har tur med alla slags möten och kontakter. När du behöver hjälp eller information dyker det alltid upp en person som har den kunskap du letar efter. Kärleken får också en puff i rätt riktning.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…