Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 24-30/9

 

Veckans astro

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du har mycket energi men vet inte riktigt vad du ska göra av den. Fundera så mycket utan sätta igång med första bästa projekt som dyker upp. Du mår som bäst när det händer något nytt.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du har bra flyt just nu. Saker och ting faller på plats, och fort går det. Dessutom är du bra på att anpassa dig till nya människor och miljöer. Du bemöter allt och alla positivt, och det medverkar till din framgång.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du blir rastlös och nästan orolig om det inte händer något hela tiden. Långa promenader eller annan lättare träning får dig i balans. Ta också itu med nyttiga projekt hemma. Du har en del att välja mellan.

Gilla Året Runt på Facebook

Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Våga tro på dig själv! Du har massor med bra idéer, och det är dags att göra något av dem. Folk lyssnar gärna på det du har att komma med – det finns mycket att vinna, både ekonomiskt och på andra sätt.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Din öppenhet gör att mycket positivt dras till dig, både i kärlek och vänskap blir det som du vill. Du träffar människor som blir vänner för livet! På jobbet är det däremot frustrerat, och det beror på splittring.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du har både energi och koncentrationsförmåga. När du stöter på hinder tappar du inte gnistan, utan ser det snarare som en möjlighet att utvecklas. Det är en jättebra period för alla nya, egna initiativ.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du behöver stärka din energinivå på olika sätt. Ät extra vitaminer, motionera lagom och se till att sova ordentligt. Försök också lätta lite på dina egna krav på att allt ska vara så effektivt och gå så fort.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är lättirriterad och tål inte motgångar eller kritik. Men du får mycket gjort – fortsätt att vara systematisk så kan du äntligen avsluta ett projekt som länge legat över dig. Försök överträffa dig själv!

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du har en tendens att stressa så pass att du tappar greppet om vad du egentligen vill göra. Det blir en massa slöseri med energi – ett steg fram och ett tillbaka. Ett kortvarigt miljöombyte gör dig gott.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du ifrågasätter en del tidigare beslut. Det är en period av självrannsakan som kommer att leda till både små och stora förändringar. Även med ekonomin händer det saker – till det bättre!

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du får ett intressant förslag att ta ställning till – agerar du smart kan det leda till extrainkomster. Bestäm inget på en gång – det lönar sig att förhandla! Du är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Det krävs en del av dig, och du gör allt för att infria förväntningarna. Ibland förvånas du över din egen styrka när det verkligen gäller. Konfrontationer med maktlystna personer orsakar dock problem.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…