Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 26/2-4/3

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är väldigt framåt och försöker märkas i alla sammanhang. Vissa tycker att du tar för stor plats, men du står emot kritiken. Mellan varven måste du pusta ut hemma, med goda vänner och familjen.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du pratar gärna om frågor som är viktiga för dig, och du är väldigt övertygande. Men diskutera inte varje liten detalj – vissa saker måste du bara släppa. Det gäller alltså att skilja på stort och smått!
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du träffar spännande människor med intressanta kunskaper. Ditt tankesätt håller på att förändras, och du lyssnar mer än gärna på alla som du tror kan lära dig något. Du mår bra av att resa just nu.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du försöker anpassa dig till andra men är osäker på vad som förväntas av dig. Det är dags att ta reda på vad du själv vill! Det gäller även i affärer och andra ekonomiska frågor. Var ärlig i allt!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Det händer mycket i din närmaste vänkrets, och det beror till stor del på dig och dina initiativ. Dessutom fördjupar du kontakten med en släkting du varit oense med. Nu trivs ni med varandra igen.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du försöker göra flera saker samtidigt. Det går till en viss gräns, och du får beröm för din mångsidighet. Men du kan inte överträffa dig själv hela tiden. Ta det lugnt och njut av det du åstadkommit.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är tolerant, förstående och bra på att lyssna. Inte konstigt att folk vill umgås med dig! Men trots ditt engagemang i andra visar du inte dina egna innersta känslor. Istället bearbetar du dem för dig själv.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du måste ta itu med uppgifter som du haft liggande i väntan på inspiration. Nu börjar det bli bråttom. Ett planerat möte med vänner tycks däremot inte bli av. Lika bra det, för du har inte tid.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Nu kan du tjäna lite extra pengar – det gäller att ta den chansen genom att vara snabb och handlingskraftig. Låt inte lättja stå i vägen! Det är också dags att kontakta gamla vänner som du försummat.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du blir provocerad av en rättfram person, och tvingas till åsikter i ett sammanhang där du hellre hade hållit dig i bakgrunden. Som tur är hittar du de rätta orden när det verkligen behövs!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du tycker om att förvåna och även chockera människor genom att göra det oväntade. Ingen kan anklaga dig för att vara feg. I diskussioner är du envis och har alltid den mest originella åsikten.

Annons

fisken Fiskarna 20/2-20/3
En släkting meddelar en förvånande nyhet, och du får mycket att tänka på. Det förekommer konflikter inom din närmaste krets. Du försöker vara diplomatisk men blir missförstådd – välj dina ord noga!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…