Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 2/7-8/7

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är utåtriktad och sällskaplig men så velig när det gäller beslut. Nya rön kommer hela tiden – du kan inte ta ställning till allt. Det blir förseningar – överlag – bra att du håller humöret uppe!
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är inte upplagd för något djupare tankearbete, men praktiska sysslor funkar bra. Ekonomin är på väg uppåt, tack vare goda investeringar.

Annons

Ett viktigt papper som tycks ha kommit bort dyker snart upp igen.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du har svårt för rutiner och vardagsplikter. Hellre drömmer du dig bort till nya miljöer och mer spänning. När det gäller pengar måste du vara på din vakt, annars kan du bli lurad av någon oärlig!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du letar efter ny inspiration och vill gärna samarbeta. När folk kommer med originella idéer nappar du genast och försöker genomföra dem. Många kommenterar det du gör – du får beröm från oväntat håll.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du vill visa att du klarar tuffa utmaningar, så du tackar ja till det mesta. Men din energi är inte så stabil. Rätt vad det är blir du tvärtrött. Lyssna till din kropp istället för att pressa dig till max!
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du kan inte nå fram till alla även om du försöker. Slösa inte tid och uppmärksamhet på dem som inte ger något tillbaka! Egentligen mår du bäst av att vara själv och planera framåt i lugn och ro.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Någon i din närhet mår ganska dåligt, och du känner dig manad att göra något. Men du bör inte gå på för hårt eller bli för påträngande, för då skapar du motstånd. Takt, finess och lyhördhet behövs!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du tänker framåt och har stora visioner som du vill diskutera. Men du missförstås ofta – dina förklaringar kanske inte räcker? Det är dags att söka sig till nya kretsar, där folk tänker mer som du.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är beredd att ta en risk för att uppnå det du vill, och det ser lovande ut. Det är också bra om du fokuserar på en sak i taget. För många järn i elden gör dig splittrad och drar ner effektiviteten.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Det finns mycket du vill göra, men ett vacklande självförtroende hindrar dig. Ibland måste du våga ta ett steg och överskrida gränser – det är viktigt för din utveckling! Dina vänner lär stötta dig.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är väldigt uppskattad just nu, du blir förvånad av allt beröm. I grupper styr du det mesta utan att det märks och i kärleken råder harmoni. Är du singel kan du träffa någon som precis allt stämmer med.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du dras till originella, spännande människor, men om det blir tjafs drar du dig snabbt undan. Somligt är inte värt att lägga energi på. Se upp bara så inte du får skulden för något som andra hittar på!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…