Annons

Annons

Horoskop – dina stjärnor 27/11-3/12

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du har stort frihetsbehov och gillar inte alls när folk ställer krav. Någon du känt länge behöver stöd som du just nu inte orkar ge, så det blir lite frostigt mellan er. Jobbet fungerar däremot utmärkt.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är känslomässigt intensiv och pratar gärna om djupa livsfrågor. På stora fester kommer du inte riktigt till din rätt – umgås hellre med en eller två personer åt gången.

Annons

En god affär höjer humöret.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Människor dras till dig, och du får kontakter som blir till glädje för alla. En oväntad gåva gör dig på riktigt bra humör. Du är också själv mycket generös, och det gör att kärleken får ett extra lyft.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du stör dig på småsaker och har svårt att dölja din irritation. Ett samarbete knakar – men går att rädda om du lugnar dig lite. Det är nog bra att vila hjärnan genom att göra något helt annat ett tag.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du vill ha lyx, flärd och romantik. På fester är du i ditt esse och får massor av uppmärksamhet. Ingen har tråkigt i ditt sällskap. Pappersarbete har du däremot föga tålamod med, även om viljan är god.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du trivs med att pyssla hemma och kan förnya med relativt enkla medel. Dessutom är du gästfri och behöver inte mycket för att ordna med fest. I kärlek är du impulsiv och tar gärna egna initiativ.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du kan prata med vem som helst om vad som helst. Tankarna virvlar i huvudet, och du snappar upp ny information väldigt fort. Det är också en bra vecka för att gå kurser och utbildningar av lika slag.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du klarar av en svår uppgift och självförtroendet stärks. Nu vill du gå vidare med nya utmaningar, och i ditt inre vet du hur. Det fattas bara lite detaljplanering. Någon vill hjälpa dig, men du klarar dig själv.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du tänker positivt, kan skratta när det kör ihop sig och hjälper dina vänner med perspektiv när de har problem. Din optimism visar sig även i ekonomiska frågor, och du tycks faktiskt ha mer tur än de flesta.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du vill själv bestämma vad du ska göra, men nu måste du ta mycket hänsyn till andra. Var öppen för att tänka nytt! Men låt dig inte manipuleras eller utnyttjas av personer som vill ha egna fördelar!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du pratar mycket och gärna och är duktig på att sätta dig in i hur andra resonerar. Men praktiskt handling är du sämre på. Visst vill du, men när det verkligen gäller orkar du inte lika mycket som du tror.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har stora planer men just nu blir inget som du tänkt. Ta det lugnt bara – att stressa stjälper mer än det hjälper! Det är också viktigt att du är självständig och inte låter andra styra dina beslut.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…