Annons

Annons

Horoskop – dina stjärnor 27/8-2/9

astro

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Det är liv och rörelse runt dig, och du trivs bra med det höga tempot. Om du tvekar inför ett beslut så lita på din egen magkänsla. Visst är det bra att lyssna på andras synpunkter, men låt dem inte styra dig!
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du kommer på att du har glömt göra flera ganska viktiga saker. Lika bra att ta itu med det på en gång, så slipper du dåligt samvete och kan koppla av sedan.

Annons

Ett mycket trevligt möte är veckans glada överraskning.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du får briljanta idéer som förvånar både dig själv och andra. Allt utvecklas åt rätt håll. Du är också bra på all slags kommunikation i tal och skrift. Passa på att skriva brev och mejl till både vänner och myndigheter.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du slits mellan olika intressen och vill så gärna att tiden ska räcka till. Koncentrationen är det si och så med. Det är viktigt att du känner efter vad som är viktigast för dig. Det övriga får du helt enkelt lägga åt sidan.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du trivs med allmänbildade människor som kan diskutera vad som helst. Du vill också gärna ha synpunkter på hur du själv är som person. Ibland blir du oväntat osäker och undrar om folk kritiserar dig bakom din rygg.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är energisk, rastlös och längtar efter en förändring. De idéer kan snart visa sig vara verkliga snilleblixtar. Men du får inte bli för impulsiv, då blir det bara rörigt. Ta det lugnt och planera noga innan du gör något!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du har försummat vissa vänner – nu är det dags att gottgöra det. Hör av dig till folk och boka in några möten! Det är också en bra period för resor och utflykter. Du njuter av alla nya intryck och upplevelser.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är inte petig men vill ändå ha det rent och snyggt omkring dig. Om det är stökigt tappar du din tankeskärpa! Ett efterlängtat möte kan bli inställt, men fördelen med det är att du får välbehövlig tid för dig själv.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
När människor är pompösa och högtravande blir du inte imponerad – snarare besvärad. Genom sarkasm och ironi försöker du ta ner dem på jorden. De personer du vill umgås med är vänliga, uppriktiga och prestigelösa.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du skjuter upp allt som är tråkigt och rutinbetonat. Svåra kreativa projekt kastar du dig däremot gärna över, utan att tänka på vilken tid det tar. Det blir lätt rörigt runt dig, men det stör andra mer än dig själv.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du träffar mycket folk både vid planerade och oväntade möten. Hela tiden är du alert och mån om att göra ett trevligt intryck. Men en person försöker provocera dig till att visa mer känslor, och det backar du från.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Nu har du lätt för att bli sentimental och tänka på gamla minnen. Detta förstärks när någon du umgåtts med för länge sedan dyker upp igen. Ni har förstås massor att prata om, och det blir känslomässigt intensivt.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…