Annons

Annons

Horoskop-Dina stjärnor 28/5-3/6

horoskop

 

värdur Väduren 21/3 – 19/4
När folk omkring dig klagar över misslyckanden och besvikelser försöker du muntra upp dem med diverse filosofiska kommentarer. Vissa har svårt att ta till sig det du säger – kanske väljer du helt enkelt fel ord?
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Folk hör av sig och vill träffas, och du är redo att haka på det mesta. En fest blir mycket händelserik, trots att du inte har så höga förväntningar.

Annons

Det är också en bra vecka för att skriva brev eller ringa upp gamla bekanta. 

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är bra på att inspirera människor och du sprider gott humör, så folk gillar verkligen att umgås med dig. Att du är ganska slarvig och även glömsk tycks de flesta överse med. Se till så att inga viktiga papper kommer bort!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du vill inte späka dig utan söker nöjen, lyx och njutningar. Ibland tar du i för häftigt, med både god mat och andra utsvävningar. När människor i din närhet predikar måttlighet protesterar du genom att vräka på ännu mer.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Någon du har varma känslor för hör av sig, och det blir ett intressant samtal. Troligen inleder ni en ny form av samarbete som blir krävande men också givande. Veckan är också bra för alla typer av konstnärlig verksamhet.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du försöker hjälpa människor men märker snabbt att de egentligen klarar sig själva, och det känns ganska otacksamt. Försök släppa lite av det ansvar du ständigt tar på dig! Byt också gärna miljö för ett par dagar.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du träffar vänner under lättsamma, kravlösa former. Någon presenterar dig för en intressant person som du verkligen vill lära känna närmare. Det är också en bra period för resor, gärna till udda och spännande resmål.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du trivs inte när det är buller, trängsel och mycket folk. Hellre umgås du med dina vänner en och en, så ni kan prata på djupet. Energin är instabil, så du bör inte ta ut dig maximalt, vare sig med träning eller något annat. 
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Din intuition är förstärkt, och du känner ofta på dig vad som kommer att hända. Samtidigt har du ett stort frihetsbehov och reagerar starkt om någon försöker styra dig. Samarbeten som kräver kompromisser kan knaka rejält i fogarna. 
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du vill komma framåt och funderar över vilken strategi som är bäst. Allt går åt rätt håll, men det är ändå inte lika enkelt som du och många andra tror. Det är viktigt att du tar hänsyn även till de små detaljerna i allt du gör.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är kreativ och hittar nya infallsvinklar på gamla problem. Som vanligt får du de mest briljanta idéerna när du slappnar av och bara låter tankarna vandra. Sedan har du dessutom energi nog att göra något praktiskt av dem.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har bestämda uppfattningar om vad som är rätt och fel. Nu märker du att en närstående bryter mot dina principer, och först blir du upprörd. Men det är viktigt att du ändå  försöker förstå hur vederbörande tänker och känner.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…