Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 29/1-5/2

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du trivs inte med stök och stress. Ofta vill du vara ifred för att tänka över saker och ting, och det får dina vänner finna sig i. Andlighet och mystik utövar lockar dig starkt. Du lär dig nya saker om tillvaron.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är generös och optimistisk. Ofta tar du det som din uppgift att göra andra på gott humör, och det lyckas över förväntan.

Annons

Någon som verkat lite fientlig kan bli en riktigt god vän, om du är öppen för det.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du tänker framåt och är fast besluten att göra det bästa av dina förutsättningar. Ett samtal med en mycket hjälpsam person stärker dig ytterligare. Troligen är det ett nytt jobb eller specialuppdrag på gång.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Det händer saker du inte räknat med, men du är ovanligt flexibel och tar förändringar med jämnmod. Dina relationer fungerar jättebra, ingen ältar gamla konflikter. En god vän vill ha med dig på en spännande resa.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du analyserar folk och försöker förstå varför de beter sig som de gör. Det blir många djupa och intressanta samtal. Någon anförtror dig en hemlighet, och du måste hålla tyst även om det är svårt.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är effektiv så länge du får vara i fred och organisera på ditt eget sätt. Om andra lägger sig i blir du osäker och gör onödiga misstag. När det gäller pengar och affärer bör du lita mest på ditt eget omdöme.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Viktiga möten äger rum, men det blir inga omedelbara resultat. Alla vill få sin vilja fram, och då tar det tid att hitta kompromisser. Du är väldigt engagerad och försöker prata förnuftigt med de inblandade.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Ta alla chanser att träffa nya människor! Du gör ett bra intryck och får kontakter som blir värdefulla även framöver. Bekanta från förr dyker upp – du kan vänta dig många roliga och spännande möten.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du har starka åsikter och säger vad du tycker. Det uppskattas inte av alla, men det hade du inte väntat. Det gäller att du är bestämd i alla fall; att backa leder bara till att du blir missnöjd med dig själv.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Veckan är väldigt bra för att träffa folk och inleda nya relationer. De du lär känna nu kommer att ge dig mycket positiv energi. Även på jobbet går det bra. Du får mer gjort än andra utan minsta ansträngning.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du vet vad du vill och nu är det dags att sätta upp nya mål. Det finns mycket att ta tag i, och självförtroendet är bättre än på länge. Vissa ifrågasätter dina ambitioner, men du påverkas inte av andras gnäll.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Dina känselspröt registrerar minsta skiftning runt dig, och du är bra på att läsa av människor. Men du tar allt väldigt personligt, så om någon mår dåligt tror du att det beror på dig. Försök vara mer objektiv!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…