Annons

Annons

Horoskop-Dina stjärnor 29/1-5/2

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du trivs hemma i din bostad, och det är en bra vecka för att köpa heminredning. Det behöver absolut inte vara stort eller dyrt. Soffkuddar, en duk eller ett par gardiner ger en ny, fräsch känsla.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du har starka åsikter som du gärna låter andra ta del av. Men försök lyssna mer på de som inte delar din uppfattning. Ibland dömer du för snabbt istället för att sätta dig in i hur andra tänker.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är energisk och aktiv. När det händer något skaffar du snabbt en överblick över situationen. I regel ser du precis vad som behöver göras, och många berömmer ditt sätt att hantera nya utmaningar.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du har djupa och långa samtal med dina närmaste, och vissa oklarheter reds ut. Alla mår väldigt bra av detta. Det är en bra tid för investeringar och du får ett erbjudande som inte går att motstå.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du har mycket energi och ingen har tråkigt i ditt sällskap. Nya personer kommer in i ditt liv, helt olika alla andra du känner. Det är inte läge att göra snabba affärer, det är bättre att hålla i pengarna.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är intresserad av personlig utveckling både för dig och andra. Ofta uppmuntrar du folk att göra sådant de har talang för, men inte vågat sig på. Någon med dåligt självförtroende blir starkare med dig.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är energisk och otålig. Om något hakar upp sig har du svårt att dölja din irritation. På jobbet får du mer gjort än många, men sätt gränser så du inte överanstränger dig! Unna dig att bara vara ibland!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Tänk dig noga för innan du gör stora affärer eller fattar beslut! Risken är att någon döljer information så du gör missbedömningar. I kärleken ser det bättre ut – du och din partner kan prata om allt.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du vill ha uppmärksamhet och beundran från andra. Men när någon du litat på plötsligt kritiserar dig blir du irriterad. Ta det inte så hårt, det är inte allvarligt menat! Försöka ha både distans och humor!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du händer mycket och du är omgiven av spännande människor. Alla möten är inspirerande. I en del diskussioner om laddade ämnen krävs både tolerans och diplomati av dig om alla ska hålla sams.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är bra på att analysera och reda ut saker, och du väjer inte för obekväma sanningar. Intuitionen är ovanligt stark. Ett samarbete som startar nu blir lyckat, även om det uppstår konflikter på vägen.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du träffar mycket folk och gör både starkt och positivt intryck på de flesta. Att någon verkar lite kritisk bör du inte bry dig om. Ni har mycket gemensamt och kommer att umgås en hel del framöver.

 

Annons

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…