Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 3-9/9

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är öppen och litar på människor, även om du inte känner dem. Kanske är du lite naiv ibland. Just nu finns det anledning att ifrågasätta om alla är ärliga. Var särskilt på din vakt när det gäller pengar och affärsuppgörelser.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du vill ta det lugnt och mysa med dina närmaste. God mat står högt på önskelistan. När det kommer oväntade gäster blir du först stressad, sedan glad.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Med enkla medel får du alla att känna sig väl till mods.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du vill ha snabba ryck och lättsam stämning. Om något verkar tillkrånglat söker du dig till andra sammanhang. På fester är du populär, men däremot håller du på att tappa kontakten med en av dina gamla vänner.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är känslig och lättsårad. Ibland tar du åt dig av saker som inte betyder ett dugg, och som andra inte märker. I sådana lägen drar du dig undan utan att förklara varför, vilket kan leda till onödiga missförstånd.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Det är en mycket bra period om du vill föra ut dina idéer och åsikter i ett större sammanhang. Framsteg och framgång väntar. En praktisk detalj som oroat dig ser ut att lösa sig med lite hjälp av goda vänner.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du stöter på motstånd i form av en envis, hetsig person som ifrågasätter allt du säger och gör. Involvera dig inte i prestigeladdade diskussioner – fortsätt istället helt lugnt på din linje! Den metoden vinner i längden.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är klarsynt och bra på att organisera. Människor ser att du har kontroll och att de själva kan slappna av. Detta lägger tyngd på dig, men inte mer än du klarar av. Ett spännande jobberbjudande ger mycket att tänka på.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Om du känner dig missförstådd så beror det på att du inte uttrycker dig tydligt nog. Du vill åstadkomma mycket på en gång, och det innebär att du tappar känslan för nyanser. Försök sätta dig in i hur andra tänker!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Det går ganska bra nu. Du får rätsida på ett projekt du kört fast med, och det har en positiv inverkan på självförtroendet. Men du behöver inte ha så bråttom med att starta något nytt. Unna dig att vila emellanåt!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du umgås med någon som har svårt att hantera sina känslor. Dina försök att kommunicera fungerar inte så bra, och det blir spänt och laddat mellan er. Kanske är det lika bra att ni undviker varandra ett tag framöver.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du försöker göra vardagen lite festligare, och alla i din omgivning är med på noterna. Ännu roligare blir det när en vän från förr hör av sig. Känslomässigt är det väldigt laddat och en oväntad romans kan blossa upp.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har stora planer men vågar inte riktigt fullfölja dem. Kanske är du rädd för kritik? Det är i och för sig inte fel att vänta ett tag, men du bör absolut inte ge upp dina långsiktiga mål. Självförtroendet blir bättre allteftersom.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…