Annons

Annons

Horoskop – dina stjärnor 20-26/11

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du engagerar dig i frågor som handlar om rättvisa och moral. I diskussioner är du bestämd, nästan påstridig. En bekant som delar dina åsikter vill ha med dig i en förening, men du känner inte alls för det.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du hjälper till med praktiska saker och ger även värdefulla synpunkter i ekonomiska frågor. Samtidigt har du själv problem du funderar över, men det säger du inget om.

Annons

Du är nog onödigt hemlighetsfull.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Veckan är bra för att träffa folk och starta både projekt och relationer. Du är öppen, nyfiken och allmänt alert. Överallt får du bra respons. Ekonomin svajar dock – låna inte ut pengar, i alla fall inte utan kvitto.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är effektiv och får saker gjorda utan ansträngning. Många undrar hur du bär dig åt, och en och annan är direkt avundsjuk. Du bryr dig inte om vad andra säger utan pysslar med ditt i lugn och ro.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Det händer något oväntat varje dag. Det lugn du söker är svårt att uppnå, och humöret åker berg- och dalbana. Du mår bäst av att släppa kontrollen, att bara flyta med och vara öppen för alla nya möjligheter.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du får inte så mycket gjort som du har tänkt. Koncentrationen är sådär, och saker rör till sig. Stanna upp lite och sätt inte igång något nytt förrän du har en plan! Inget är lika bråttom som du tror just nu.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Dagarna är spännande och du träffar många trevliga människor. Ett problem du brottats med ett tag tycks också få den bästa tänkbara lösningen, och du kan slappna av. Unna dig gärna ett miljöombyte!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du får oväntat besök som du först suckar över då det för med sig besvär. Men det blir väldigt trevligt till slut, du behöver inte oroa dig. Det tycks vara pengar på ingång, och du kan köpa lite nytt.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Din intuition är stark, du har antenner ute och vet precis vad som är på gång. Småsaker bekymrar dig inte – du ser genast de stora, övergripande perspektiven. Det är också en bra period för resor.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är både energisk och envis. När andra tröttnar strävar du på i samma spår, utan att känna efter hur du egentligen mår. Den tid du har över ska du gärna ägna dig åt musik, läsning eller annat stillsamt.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Det finns någon du vill lära känna närmare, men du vågar inte ta egna initiativ. Istället går du och väntar på att något ska hända, och det blir ganska frustrerande. Det är dags att du övervinner dina inre hinder!
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Det är en mycket bra vecka för att starta jobbrelaterade projekt. Du får tag i rätt folk och kan hävda dina åsikter utan att stöta dig med någon. I grupper har du en sammanhållande och harmoniserande funktion.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…