Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 30/10–5/11

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du vet vad du vill och vad du tycker. I diskussioner får du en tongivande roll då ingen kan stå emot din svada – självförtroendet stiger. Du lyckas hjälpa någon som har lite problem med pengar.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du ägnar dig åt praktiska saker. Om något inte fungerar fixar du det med kreativitet och ren tur. Det imponerar på många och leder också till att du får ett nytt väldigt spännande uppdrag.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Humöret går upp och ner beroende på vem du träffar eller pratar med. Du är ovanligt lättpåverkad av åsikter och känslor. När en släkting meddelar en förvånande nyhet får du ännu mer att tänka på.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du har många projekt på gång, men nu går luften ur lite. Kanske har du tagit i för häftigt? Ha inte dåligt samvete för att du drar ner på tempot – det är nödvändigt för att du ska komma dit du vill!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Det är rörigt omkring dig, och du vet att du borde ordna och sortera. När du väl kommer igång är du effektiv. Det är också en bra period för att köpa konst, möbler och vackra saker till hemmet.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du vill göra något för att hjälpa andra, och din egen bekvämlighet känns inte så viktig i sammanhanget. Eventuell trötthet trycker du undan. En ny bekant vill samarbeta – det visar sig att ni har samma åsikter om allt.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är diplomatisk och kan lösa konflikter genom att helt enkelt lyssna på folk utan att avbryta. Sedan ger du någon liten diskret, träffsäker kommentar som gör att folk äntligen kan tänka i nya banor.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du vill att alla runt dig ska må bra, och både familj och vänner får del av din generositet! En jättebra vecka för möten och fester! Du känsligare än vanligt – när du fattar beslut utgår du alltid från intuitionen.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är ofta trött och gör inte mer än du måste. Det är bra – känn efter var du har dina gränser. Ett viktigt möte blir inställt, och det är du bara glad för. Veckans ljuspunkt är ett positivt ekonomibesked. 
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du blir väldigt irriterad när småsaker går fel, men samtidigt inser du att dina reaktioner är överdrivna. Lägg inte så mycket prestige i allt – du behöver inte vara perfekt eller uträtta storverk jämt!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är snar att kritisera de som tycker olika. Nu blossar det upp konflikter med en bestämd och envis person, ni liksom överreagerar på varandra. Kanske är ni rätt lika? Öva dig i tålamod!
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du försöker se de stora perspektiven istället för att oroa dig över småsaker. Men vissa detaljer är väldigt viktiga om helheten ska bli rätt, så du kan egentligen inte strunta i någonting. Tänk logiskt!

 

Annons

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…