Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 30/7-5/8

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är öppen för förändringar och gör alltid göra det oväntade. Formaliteter och traditioner lämnar du gärna därhän. Ibland säger du saker som chockar folk, och du njuter av att se deras reaktioner.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du vill ha miljöombyten och nya intryck. Samtidigt finns det mycket hemma som du borde ta tag i. Du vet vad och hur du ska göra, men det dyker alltid upp något roligare.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Låt plikterna vila ett tag!

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du funderar på viktiga filosofiska frågor. Rätt och fel, moral och etik – du är mer engagerad än många. Du säger vad du tycker, din ärlighet är befriande. En bra vecka för alla typer av kurser och föredrag.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du tar initiativ och ser till att det händer något nytt. Men du är samtidigt lyhörd för vad andra tycker, och har förmågan att lyssna. Du träffar mycket folk, många av dem väldigt olika dig själv.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du träffar någon som provocerar och utmanar alla dina åsikter. Det blir hetsiga diskussioner och ingen vill ge sig. Men du kan till och med skratta åt hur olika man faktiskt kan resonera.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Allt som rör hälsa och friskvård intresserar dig, och du testar gärna nya må bra-metoder. Du vill gärna tala om för andra vad som är bäst för dem, och många lyssnar med stort intresse. Sen gör de ändå som de vill.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Det ser ut att bli en riktigt trevlig vecka. Du är i balans och har en utstrålning som attraherar många. Tacka ja till fest om du blir bjuden, eller varför inte ordna en egen. Stora doser romantik kan väntas.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du kommer bra överens med både barn och äldre. Om någon behöver råd eller hjälp ställer du direkt upp. Det är också en bra vecka för hus och hem. Ekonomin tillåter en del utöver det vanliga.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du lär dig hela tiden nya saker genom de du träffar. Dessutom vågar du själv visa kapacitet och talang – det gör ett starkt intryck på många. I grupper kan du samarbeta och ena motstridiga viljor.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du lyckas med en svår uppgift och känner dig mycket nöjd. Dessutom har du tur med avtal och pengar. Ta det gärna lugnt ett tag innan du kastar dig över nästa utmaning! Energin behöver fyllas på.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du har stark intuition och litar mer på känslor än logik nu. Ibland agerar du till synes irrationellt, men ganska snart visar det sig att du gjort rätt. Folk har dock svårt att följa med dina tvära kast.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du är idealist och vill hjälpa de som har det svårt. Även släktingar behöver ett handtag med vissa praktiska saker, och du gör dig oumbärlig. Men tänk dig för innan du lånar ut pengar!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…