Annons

Annons

Horoskop – dina stjärnor 4-10/12

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är kreativ och löser problem på originella sätt. Alla förstår inte hur du tänker, men dina resultat talar för sig själva. Veckan är också bra för att träffa nya människor och att göra utflykter.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du planerar framåt men gör inte så mycket konkret. Tiden känns inte helt mogen för det du vill göra – bra att du är försiktig.

Annons

Det finns folk som tvivlar på dig, och dem måste du försöka få på din sida

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är rastlös och börjar ofta med flera saker samtidigt. Entusiasmen är stor i början men falnar fort. Det innebär att du skjuter upp mycket i väntan på att den rätta känslan ska återvända.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du har stark intuition och känner ofta på dig vad som ska hända. Våga agera i enlighet med din egen känsla, oavsett vad andra tycker och tror! Du har alla möjligheter att lyckas med det du gör.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Det är dramatik runt dig, och du påverkas även om du inte är personligen inblandad. Gå inte in i andras konflikter annat än som opartisk rådgivare! Annars kan du hamna i en riktig härva helt i onödan.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är energisk i korta ryck, och då får du väldigt mycket gjort. Men nöjd blir du ändå inte, du ser ständigt nya saker som kräver en insats. Tänk på din hälsa också – den kräver att du vilar ibland!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Allt händer väldigt fort nu, och det mesta blir precis som du hoppats. Du får belöning för tidigare ansträngningar, och det unnar alla dig. Om du har drömt om en resa är det dags att börja planera.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du verkar lita på fel personer, och det leder till besvikelser. Var realistisk utan att bli överdrivet misstänksam –  en svår men behövlig balansgång. En släkting har kloka synpunkter som du bör lyssna på.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är rak på sak, säger vad du tycker utan att tänka på konsekvenserna. Ofta är det befriande, för du slår hål på vissa förljugna fasader. Men ändå får du räkna med att en och annan tar illa upp.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du försöker ständigt överträffa dig själv. Frågan är varför? Just nu skulle du må bättre av att dra ner på kraven. Låt saker vara som de är, bry dig inte om att styra och ställa jämt. Allt ordnar sig ändå.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Det är full fart. När det behövs som bäst får du oanade krafter och klarar av mycket på kort tid. Du tävlar med allt och alla och vinner alltid. Men humöret är ovanligt hetsigt, så folk får se upp.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Ta det bara lugnt. Inget är perfekt, men det kan du stå ut med. Du behöver heller inte hävda dig själv genom att alltid prestera på topp. Istället ägnar du dig åt att vårda relationerna med nära och kära.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…