Annons

Annons

Horoskop-dina stjärnor 18-29/12

horoskop

värdur

Väduren 21/3 – 19/4
Du är duktig på att organisera, och då du får mycket gjort accepterar folk att du styr och ställer. Men det gäller att inte vara för kritisk! Om du upptäcker misstag så rätta diskret till dem – riva inte upp himmel och jord i jakt på den skyldige. Något som rör ett avtal har bekymrat dig, men tycks ordna sig. Det tycks också komma in pengar som du väntat på.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är förväntansfull. Det känns som att något trevligt kommer att hända snart, och du vill maxa förutsättningarna. Någon försöker dra ner ditt humör. Ta inte åt dig – umgås istället med de vänner och släktingar som är positiva. Du har mycket att ge till alla som är någotsånär öppna. Det är också en väldigt bra period för att resa.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du har svårt att komma fram med vad du vill, eftersom du är överdrivet hänsynsfull. Sudda inte ut dig själv – du har intressanta synpunkter, och folk uppskattar om du säger vad du tycker! Men det viktigaste för dig är att undvika stress. Du blir lätt överansträngd om du har för mycket samtidigt, och att springa i affärer i sista minuten får någon annan göra!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är bra på att samarbeta. Även människor som är negativt inställda blir väldigt medgörliga när du sätter in din charmoffensiv. Kanske är du lite ”för snäll” ibland, men viktigast är att du skapar en positiv stämning. Det råder stor harmoni i kärleken men när det gäller pengar så var på din vakt. Gör inga impulsiva investeringar – håll dig till planerade utgifter!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du har svårt att säga nej när folk föreslår en massa roliga aktiviteter. Du vill varken missa något eller göra någon besviken. Därför blir det både mycket och oorganiserat ibland. Men du är på gott humör och tar allt som det kommer. En bra inställning! En vän råkar ut för något oväntat där din hjälp behövs, och då rycker du förstås ut utan att tveka.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är kreativ, uppfinningsrik, och har mycket energi. När något behöver göras tar du tag i det på egen hand. Du har höga krav på dig själv – blir det inte rätt direkt gör du om det. Det uppstår oväntade händelser som inte du kan påverka och dina cirklar rubbas rejält. Du måste ta fram allt vad du har av tålamod.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Det händer mycket, och du har fullt sjå att sortera alla intryck. Total kontroll är svårt att få, så skriv listor på det du måste göra – annars är risken stor att du glömmer något viktigt! Det är också dags att fatta beslut i en ekonomisk fråga. Du har alla fakta, det är ingen idé att skjuta upp. Vänkontakten är intensiv, och du får välbehövlig praktisk hjälp.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du känner dig lätt till sinnes – det är som att en osynlig tyngd har lyfts. Nu handlar det om att blicka framåt och starta nya projekt. Idéer har du hur många som helst, och hur har minst en person med dig. Det som kan sätta käppar i hjulet är ekonomin, oväntade utgifter väntar. Ta hänsyn till det och lägg större inköp på is. Du ändå på väg åt rätt håll.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Saker du skjutit upp gör sig påminda, och du får jobba mer än önskvärt. Samtidigt vill du hinna träffa släkt och vänner, och det blir ett pusslande om allt ska gå ihop. Mycket handlar om ansvar och planering. Att hoppas att allt ska lösa sig självt leder ingenvart. Men när du agerar bestämt utvecklas allt åt rätt håll. Ett oväntat möte ger också mycket att tänka på.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är effektiv och gör det du ska, trots att tankarna är på annat håll. Det är gynnsamt att byta miljö; både korta och långa resor fungerar utmärkt. Vissa av dina traditioner kommer att brytas, du saknar dem inte och undrar varför du inte gjort det tidigare. När det gäller pengar och affärer blir det bäst om du följer magkänslan.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du drar i många trådar och trivs med högt tempo. Dessutom hanterar besvärligheter som de flesta backar inför. Allt ordnar sig när du griper in. Du vill inte kompromissa eller vara beroende av andra och vissa har svårt att förstå sig på dig. Själv är du nöjd så länge det händer något. Det är dessutom en bra period för att köpa tekniska prylar.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du har oroat dig för att något ska gå fel, men allt fungerar hur bra som helst. Du har lite tur ibland, och är du på rätt plats vid rätt tillfälle. Ditt relativt lugna tempo ger folk runt dig perspektiv på vad de själva gör. Du har ett bra inflytande, och får ta emot beröm och komplimanger från många håll, även från en som tidigare kritiserat dig.

 

Annons

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…