Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 5-12/3

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är kritisk mot andra människor. De behöver inte göra många misstag förrän du bestämmer att de inte är något att satsa på. Detta kan dock slå tillbaka på dig själv, så försök ha en mjukare attityd!.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Det händer nya oväntade saker hela tiden. Var koncentrerad även när det gäller detaljer, annars får du svårt att hänga med.

Annons

I kärleken råder en trygg vardagsharmoni, och det gör dig stark.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du vill ha ny inspiration och större kunskaper, och deltar i kurser eller går på föredrag. Någon i din närhet blir avundsjuk på din framåtanda, men det behöver du inte ta så hårt. Fortsätt bara i samma stil!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Viktiga möten äger rum utan några omedelbara resultat. Alla är inriktade på att få sin vilja fram, och kompromisserna tar tid. Ta det lugnt och tänk på annat ett tag. Gör gärna en kortare resa!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du ser vad är bra på och försöker hjälpa dem att utveckla det hos sig själva. Men du kan inte ta andras ansvar, bara inspirera och stötta. Om vissa inte lyssnar på dina råd så får de nog skylla sig själva.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Det uppstår en konflikt i vänkretsen, och du blir indragen vare sig du vill eller inte. Många vill ha din åsikt. Var ändå försiktig – det finns någon som verkligen letar efter en anledning att missförstå dig!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Tempot har varit tufft en längre tid vilket har tagit på krafterna. Du behöver träna på att göra ingenting, även om du då måste försumma lite städning och annat nyttigt. Inse att du inte kan vara perfekt.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Släkt och familj kräver din uppmärksamhet. Du blir lite av spindeln i nätet som ser till att alla mår bra och att allt praktiskt fungerar. Dessutom drar du igång ett projekt som kräver mycket fix av många.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Mycket går fel nu, men du hetsar inte upp dig för det. Snarare är du förvånat road och sprider trevlig stämning runt dig. Eftersom du accepterar att folk gör misstag kan alla slappna av och tänka framåt.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du vill inte störa någon utan håller dig ofta i bakgrunden. Men du är onödigt diskret och behöver inte vara rädd för att ta för dig lite mer. Tvärtom, folk uppskattar om du tydligt visar vad du tycker.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du backar inte för något. Om folk försöker provocera dig ger du tillbaka. Även på jobbet tar du itu med utmaningar, och du är både kreativ och beslutsam. Eget-arbete fungerar bättre än samarbeten.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Dina relationer är intensiva och du upptäcker nya djup hos de du känt länge. Du får också reda på en hemlighet. Samtidigt behöver du bara vara ifred och tänka – det är viktigt att du ger dig själv den tiden.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…