Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 21-27/5

horoskop

 

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du blir provocerad när människor är undanglidande och vaga. Men du ger inte särskilt tydliga budskap själv – det finns risk för missuppfattningar. Skriv upp allt så du inte dubbelbokar något!t
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du hamnar i diskussioner om frihet, regler och tolerans. Mycket som du tagit för givet blir ifrågasatt, vilket är ganska nyttigt.

Annons

Du är bra på att lyssna, även om du sedan ändå gör som du själv vill.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du gör ett självsäkert intryck, och folk förväntar sig att du ska ta ledningen i olika sammanhang. Men du vill inte dra hela lasset själv. Om inte andra hjälper till tröttnar du och satsar på annat.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Ditt självförtroende går upp och ner. Minsta motgång gör dig upprörd, och du har en tendens att överdriva. Vad du behöver är samling och koncentration. Undvik nya riskabla projekt som någon föreslår.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du vill göra mycket på kort tid, och få kan hänga med i ditt tempo. Ibland gör du fel eftersom du inte tänker efter, men misstagen kan lätt rättas till. Ett råd: tro inte att du alltid vet bäst!
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är optimistisk och vågar ta mer plats än du brukar. Engagemang i föreningar och ideella grupper blir väldigt givande, och du får snabbt stort inflytande. Kontakter med utlandet verkar lovande.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Rutiner tråkar ut dig. Du vill göra något ovanligt, som ingen förväntar sig. En vän hakar på, och ihop lyckas ni verkligen förvåna omgivningen. Ekonomin ser hyfsad ut, och du unnar dig en del nyinköp.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du dras till det trygga och välbekanta. Ofta hamnar du i samtal om tider som varit, och det blir både sentimentalitet och glada skratt. Svara på brev från släktingar och gamla vänner, eller ring upp dem!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du har ett uppdämt köpbehov, och pengarna rullar. Men du har tur – en gåva eller vinst ökar dina marginaler. Även i kärleken sker en positiv utveckling, trots att du inte tar så många egna initiativ.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är energisk och rastlös. Det måste hända något annars blir du nervös. Fysisk aktivitet, t.ex. långpromenader, är bra för dig. Du kan också bli arg för småsaker, men det går fort över som tur är.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Ett evenemang du sett fram emot blir uppskjutet, men samtidigt får du tid att göra andra, mer nödvändiga saker. Du får också bevis på att människor uppskattar både dina insatser och din personlighet.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du satsar mycket på att göra det fint hemma. Du får också tillfälle att hjälpa andra som inte har lika säker smak som du. Har du pengar över så ska du gärna investera dem i konst eller inredning.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…