Annons

Annons

Horoskop – dina stjärnor 6-12/11

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är energisk och jobbar mer än de flesta. Men det blir lite fel ibland, allt ska gå så fort. Det bekymrar inte dig, du överlåter gärna besvärliga detaljer till andra. Tur att du har hjälpsamt folk runt dig.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är säker på vad du tycker och vad du vill. Kompromisser känns  inte nödvändiga. I grupper blir du snabbt tongivande och många uppskattar att du tar ansvar.

Annons

En maktkamp är dock under uppsegling.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Grubbla inte över gamla orättvisor – se framåt istället! Det är mycket på gång, och du måste vara alert för att tillvarata alla möjligheter. I alla slags pengaförhandlingar bör du lita på din egen magkänsla.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du vill tro alla om gott men inser att du varit för naiv. Någon visar sitt rätta jag, och det du får se gör dig rejält besviken. Bryt kontakten, för din egen skull. Du har i alla fall lärt dig något på kuppen.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Dina planer går i lås och du kan vara nöjd med dig själv -du har du varit inne på rätt spår hela tiden. Du får beröm och uppmuntrande kommentarer från andra. Ekonomin tillåter en del lyxiga inköp.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är utåtriktad och möter alla på samma vänliga sätt. Konflikter gillar du absolut inte, dem undviker du till varje pris. Lös problem i lugna diskussioner. I kärleken sker en mycket positiv utveckling.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är empatisk och engagerar dig helhjärtat i andras problem och glädjeämnen. Uppgifter som kräver fokus och analys kan du däremot gärna skjuta åt sidan ett tag – du tänker inte lika klart som vanligt.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är redo för en och annan utmaning, så du testar nya saker bara för att känna hur det känns. Mixen av nyfikenhet och rastlöshet är kreativ, men sätter också igång sånt som inte fungerar i längden.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Det känns som att du går och väntar på något – frågan är på vad? Lite osäker är du nog, trots att du inte visar det. Det bästa är att ta det lugnt, stressa inte fram något. Kanalisera rastlösheten genom motion!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du mår bäst av att vara självständig och våga skilja dig från mängden. Om du bara gör det förväntade blir du missnöjd och tappar självförtroende. Ekonomin förbättras genom en extrainkomst.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du har behov av att tänka djupt på saker och ting. Ytligt kallprat tycker du är slöseri med tid, och du blir direkt otålig om någon stör din koncentration. En resa ger inte resultatet du hoppats på.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du flyr gärna verkligheten och fantasier istället för att ta itu med tråkigt praktiskt jobb. Ofta glömmer du saker dessutom, och omgivningen skakar nog lite på huvudet åt din tankspriddhet.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…