Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 6/8-12/8

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du känner ett behov av att leva sunt. Det är en bra vecka för att införa nya goda vanor, eftersom du har mer självdisciplin än vanligt. Praktiska projekt som legat över dig ett tag kan du också klara av tämligen enkelt.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Nu ökar både optimismen och kreativiteten. Du vill göra massor av saker, helst på en gång. Dessutom är du bra på att få igång andra – din energi smittar av sig.

Annons

Även i kärleken blir det bättre och bättre.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är lojal och beskyddande mot familj och vänner. Om någon hamnar i knipa är du genast där, även om det kostar både tid och pengar. Det är dags att göra förändringar i bostaden. Våga tänka i nya banor!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du säger vad du tycker men är också en god lyssnare som folk genast får förtroende för. Varje dag är stimulerande, du lär dig något hela tiden. Alla slags resor och miljöombyten blir också lyckade.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Energi och självförtroende byggs upp. Du planerar nya spännande projekt och vill inte krångla till något i onödan. Beskäftiga personer som ger oombedda råd viftar du vänligt men bestämt undan.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du tänker och analyserar oavbrutet, och mycket som känts luddigt börjar klarna. Fastna nu inte i detaljer utan se de stora övergripande perspektiven. Framför allt: Våga lita på din positiva inre känsla!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du vill utveckla dina skapande talanger, gärna i en grupp där man kan lära av varandra. Du intresserar dig för andlighet och mystik. Människor som bara bryr sig om snörrät logik har du inget till övers för.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är ovanligt öppen med vad du tänker och känner. I grupper tar du mycket plats och kan organisera och styra upp saker och ting om det kör ihop sig. Flera nya trevliga bekanta kommer in i ditt liv.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Allt du gör går snabbt. Kanske slarvar du lite, men ingen tycks märka det. Veckan är bra för att skicka iväg brev och ansökningar av olika slag. Dina ord ger intryck på alla som läser dem, och du får den respons du önskar.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du vill komma bort från de vanliga rutinerna. En resa skulle sitta fint, gärna dit du aldrig har varit. Du anpassar dig snabbt till nya sammanhang och har förmåga att komma överens med alla slags människor.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är med om sammanträffanden och möten som känns speciella och nästan ödesmättade. Det förekommer konflikter, men du lyckas alltid komma runt dem utan att behöva gå in i jobbiga konfrontationer.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du får ovärderlig hjälp med något som kört fast och som du nästan gett upp om. Humöret stiger förstås. Snart bör du ta itu med ett annat projekt som kräver både tid och energi. Men planera innan du börjar!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…