Annons

Annons

Horoskop Dina stjärnor 29/10-4/11

veckans astro

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du har många starka åsikter som du absolut vill delge andra. Men ofta blir det för krångligt när du ska uttrycka dem, och folk missförstår dig. Bäst mår du när du har konkreta, okomplicerade projekt att ta tag i.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du är inne i en intensiv och händelserik period. Ofta hamnar du i sällskap där du inte känner så många, men du får snabbt nya vänner. Du har också en uppskattad förmåga att medla i besvärliga konflikter.

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är lojal och generös mot både familjen och vännerna. Din vänlighet och känslomässiga öppenhet gör att alla slappnar av och är sig själva. Du får själv mycket stöd av en person som tidigare kritiserat dig.

Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är känslig och lyhörd för alla signaler från omgivningen. Men ibland övertolkar du saker och ting, och du kan grubbla länge över någon liten förflugen, betydelselös kommentar. Försök att inte ta allt så personligt!

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du får nya kontakter som känns väldigt spännande. Någon erbjuder sig att hjälpa dig med en praktisk uppgift – det är bara att tacka och ta emot. Sedan får du förstås vara beredd på att ställa upp med en gentjänst!

jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du trivs med att ha många järn i elden och klarar av rätt mycket utan att tappa fattningen. Folk litar på dig och anförtror dig allt svårare uppgifter. Självförtroendet ökar i takt med att dina initiativ slår väl ut.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du vill göra för mycket på en gång, och inget blir riktigt bra. Försök vara mer systematisk, även om det går ut över spontaniteten. Ekonomin är en ljuspunkt, och en förhandling ger precis det resultat du hoppats på.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är utåtriktad och i grupper syns och märks du mer än du själv är medveten om. Troligen har du en hemlig beundrare som snart vågar ge sig till känna. Du är mer road av vänskap än av kärlek just nu.

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du har en stark, intensiv utstrålning. Folk lyssnar när du säger något, och du kan påverka andra på ett väldigt djupt plan. Välj dina ord med omsorg! I kärleken tar du egna initiativ, och det ser riktigt spännande ut.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är impulsiv och på allmänt bra humör. Men var försiktig med pengar! Dels bör du hålla dig själv från överdriven konsumtion, dels bör du se upp så du inte tappar plånboken och trasslar till det på andra sätt.

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Plötsliga förändringar tilltalar dig inte. Men folk runt dig ställer till med märkliga saker, och du måste anpassa dig till det. Oftast kan du reda ut trassligheter med ditt lugn och din organisationsförmåga.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Smidighet och diplomati för dig långt. Du kan också få folk att glömma prestige och skratta åt sina misstag. Rent socialt är det en ypperlig vecka! Däremot har du otur när du hanterar maskiner och tekniska prylar.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…