Annons

Annons

Horoskop – Dina Stjärnor 8-14/10

horoskop

 

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Saker börjar falla på plats tack vare sunt förnuft och vettiga kompromisser. Du kan känna dig nöjd med både dig själv och dina närmaste. Det som börjar nu blir positivt, så starta gärna ett nytt samarbete!

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du är energisk och tar tag i allt som behöver göras. Vissa småsaker fungerar inte perfekt, men det bekymrar inte dig. Problem är till för att lösas, och din kreativitet är en stor tillgång. Dessutom har du tur i kärlek.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du vill skaffa lite nytt till hemmet och kan göra väldigt bra fynd om du letar. Det är också dags att kontakta en släkting som du vet att du försummat på sistone. Du kommer att få intressanta nyheter.

Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du har grubblat över ett viktigt beslut, och nu börjar allt falla på plats. Det är som att dina tankar klarnat för varje dag, och något som stört dig verkar ha försvunnit. Ta ett steg i taget så hamnar du rätt!

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du har mycket att ta hand om. Eftersom du lovat folk att hjälpa till med än det ena, än det andra, så är förväntningarna på dig höga. Någon föreslår ett miljöombyte – har du tid? Det gäller att prioritera rätt.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är utåtriktad och vill gärna träffa nya människor. Eftersom du är vänlig mot alla gör du succé i sociala sammanhang, och du får allt större självförtroende. Det verkar också som om ett penningproblem löser sig.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Det går lite trögt på många plan. Men du tänker rätt, och om du håller fast vid dina mål kommer allt att gå i lås. Du är bra på att uttrycka dig med ord, så veckan är perfekt för brev och andra meddelanden.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är duktig på att organisera och att dela ut arbetsuppgifter till andra. Ofta drar du i viktiga trådar så diskret, så ingen märker hur mycket du gör. Själv berättar du inte mer om dina planer än du absolut måste.

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du är snabbtänkt och gillar att diskutera. Men när du träffar en envis person som till varje pris vill ha sista ordet, är det inte så roligt längre. Det blir onödiga stridigheter – ni gör nog klokast i att undvika varandra!

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du har haft en del hinder som har suttit hårt. Nu börjar det lossna, och då händer mycket på en gång. Du kan inte ha total koll på alla detaljer – lita på att saker och ting hamnar på sina rätta platser ändå.

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du möter människor som påverkar dig starkt, och intensiva känslor blossar upp. Vill du träffa en partner för en seriös relation så är chanserna goda. Du har också lite tur med affärer, investeringar och annat ekonomiskt.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du tycker om att sammanföra människor som har något gemensamt, och nu sker flera givande möten för alla inblandade. Du får mycket beröm både hemma och på jobbet. Dessutom ser det allt bättre ut i kärlek.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…