Annons

Annons

Horoskop 5-11/11

Veckans astro

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Nu handlar det om att vara ärlig och att våga gå på djupet. Du märker att vissa människor inte är som du trodde, och överraskningarna är oftast av det positiva slaget. En bra vecka för att göra affärer.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du är uppfinningsrik, och det mesta du företar dig går både lätt och snabbt. Det finns alltså ingen anledning att skjuta upp något – passa hellre på att få saker uträttade nu när du har ett sådant bra flöde

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du längtar efter lyx, fest och storslagna upplevelser. Ofta drömmer du dig bort från vardagen. Mer pengar vill du förstås också ha, och någon liten spelvinst kan det bli. Men du bör inte ta stora ekonomiska risker!
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du behöver ta tag i diverse projekt hemma. Vänta inte på att någon annan tar initiativ – då blir ingenting gjort. Något som rör ett kontrakt eller avtal kräver också din uppmärksamhet. Var noggrann i både stort och smått!

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du fungerar bra i grupper. Eftersom du kan organisera och få människor åt samma håll blir du ofta en ledarfigur. Men det uppstår oväntade konflikter runt pengar, och då får även du svårt att bevara lugnet.

jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du hjälper en släkting som har det lite trassligt. Men dina känslor är blandade, då det samtidigt finns en outtalad konflikt mellan er. Du håller din frustration för dig själv, men det kommer inte att gå i längden.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du träffar nya människor som gör starkt intryck. Det ligger också romantik i luften. Är du singel blir du uppvaktad av flera personer, och det är förstås smickrande. Ditt självförtroende stiger sakta men säkert.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Slarv stör dig ovanligt mycket, så du har behov av att ordna och sortera saker och ting. Det gäller även ekonomin som ser bra ut men kan bli bättre. Varför inte använda din analytiska förmåga till en budget?

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du är rastlös och behöver mycket stimulans och nya intryck. När folk runt dig slöar till försöker du få igång dem. Men du tar i för mycket ibland och då känner sig vissa orättvist påhoppade. Var lite försiktig!

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är utåtriktad och uppriktigt engagerad i andra människors liv och öden. Många vill umgås med dig då du får dem att känna sig betydelsefulla. Även på kärleksfronten händer det trevliga saker. Lita på dina känslor!

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Ingen dag är lik den andra. Varje gång du försöker planera i detalj händer något som gör att du måste tänka om. Total kontroll kan du inte ha, försök inte ens. Slappna av istället och ta allt som det kommer!

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du behöver tid för sig själv. Tankar och intryck måste sorteras och bearbetas –  det går inte om du jämt har folk omkring dig. Att måla, skriva och lyssna på musik är däremot något du mår väldigt bra av just nu.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…