Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 9/7-15/7

shutterstock_282030917

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du umgås gärna med familj och släkt, och hittar på många roliga aktiviteter. Då du är både rättvis och lojal så litar folk på dig och din förmåga att styra upp saker. En fest blir oväntat händelserik.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Det händer mycket på en gång. Många runt dig blir stressade, men du behåller lugnet även om det är rörigt. En vän från förr hör av sig – en gemensam resa kan vara precis vad ni båda behöver.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du har bra självförtroende och vågar dig på nya utmaningar. Ofta har du tur när det behövs, även ekonomiskt. Ett par nya bekantskaper gör du också, och en av dem blir en verkligt god vän.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du pratar mycket om känslor och relationer och är väldigt öppen. Du är också bra på att lyssna på andra. Om någon har problem griper du in och försöker ställa allt tillrätta, och oftast lyckas det.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Allt som är rutinbetonat frestar på ditt tålamod. Konstnärlig verksamhet trivs du desto bättre med. Inspiration kommer när du får vara för dig själv och drömma dig bort, utan krav från omgivningen..
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du vill verkligen förstå andras känslor, men alla motstridiga budskap gör dig förvirrad. Dina försök att analysera leder ingenvart – risken är att du hamnar i ett ältande som bara slukar energi.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är viljestark och framåt. Då det krävs något extra lyckas du i regel överträffa dig själv. I grupper får du en ledande roll och lyckas hjälpa andra människor att lösa problem de brottats med ett tag.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du inser att det inte är någon idé att grubbla på sådant du inte kan påverka, och humöret blir allt bättre. Men saker måste göras, och det tar oväntat lång tid. Beväpna dig med tålamod och humor!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är energisk och vill framåt, men det tar emot. Inte heller får du det stöd du hoppats på. Det är lika bra att ta det lugnt och enbart göra det allra nödvändigaste. Bättre tider kommer, och det snart!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du tänker på djupa livsfrågor och dras till andlighet och mystik. Helt nära finns en skeptisk person, och ni har många diskussioner. Helt kan ni nog aldrig förstå varandra, men olikheterna stimulerar.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du irriterar dig på småsaker och tycker inte att du kommer till din rätt. Troligen är du för kritisk. Slappna av – försök inte göra allt på en gång! Utomhusaktiviteter och långa promenader är bra för dig.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du vill ha extra spänning och är generös mot både dig själv och andra. När du köper en present överraskar du alltid, utan att tänka på kostnaden. Romantisk är du också, och kärlekslivet får ett lyft.

 

Annons

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…