Annons

Annons

Horoskop – Dina Stjärnor 23-29/10

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Det verkar som att mycket i ditt liv ställs på sin spets. Du måste bestämma dig för vad som verkligen är viktigt och satsa på det. Vissa människor slutar du umgås med eftersom ni helt enkelt har utvecklats åt olika håll.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du träffar mycket folk, och det är både roligt och krävande. Men du vill inte anpassa dig vilket leder till smärre konflikter.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Samtidigt får du mycket beröm för att du tydligt markerar vem du är och var du står.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du har skaffat dig många plikter och åtaganden. En del kan du välja bort, men annat innebär fortsatt ansvar. Det är dags att sortera, att släppa taget om det onödiga och satsa helhjärtat på resten. Det kommer du att må bra av.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du har stark utstrålning och en intensitet som gör att folk lägger märke till dig. I alla typer av projekt och förhandlingar är du drivande och kan få igenom i stort sett vad du vill! Även i kärleken ser det positivt ut.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
En släkting kontaktar dig för att diskutera gemensamma intressen. Ni vill inte riktigt samma sak trots allt, men det blir ändå ett givande samtal. Du får mycket att tänka på och inser att kompromisser är nödvändiga.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du har många i bollar i luften, och din organisationsförmåga sätts på prov. Men tvivla inte på dig själv – du fylls av energi när det som bäst behövs och klarar allt du föresatt dig! En kortare resa blir givande.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du fokuserar på ekonomin och på hur du bäst ska använda dina talanger för att få in mer pengar. Nya möjligheter kommer, dock med visst risktagande. Var inte feg – för din del handlar det om att våga och vinna!
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du gör ett starkt intryck på alla du möter. Många upplever dig som gåtfull, och det har du alls inget emot, eftersom du inte vill vara läsbar som en ”öppen bok”. Mot människor du litar på är du mycket lojal.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Försök ta det lugnt, även när det kör ihop sig! Saker som är besvärliga kan ofta reda upp sig om du låter allt ligga till sig ett tag. Du behöver ägna mer tid åt skapande verksamhet och det som ger själslig inspiration.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är klartänkt och målmedveten och med ökat självförtroende tar du gärna itu med utmaningar. Konkurrens skrämmer dig inte, tvärtom. Din starka framtoning kan dock orsaka konflikter i grupper av olika slag.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du framstår ofta som en ledare, och många ser upp till dig. Om någon blir orättvist behandlad griper du in på ett kraftfullt sätt. De initiativ du tar i jobbet kommer att leda till bra resultat, även om det dröjer ett tag.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du är sällskaplig, vänlig och diplomatisk, så du charmar alla du möter. Även vresiga personer tinar upp när de befinner sig i din närhet. En inbjudan till fest kommer när du som mest längtar efter spänning och trevlig omväxling.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…