Annons

Annons

Horoskop – så blir din sommar 2016

Värme, pengar och spännande möten! Kan det bli bättre? Vår astrolog Monica Hortell har ställt horoskopet för sommaren 2016 - så här blir den för dig!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr

Kärleken kommer i juli

Praktiska projekt du lagt på is i väntan på inspiration gör sig påminda i både juni och juli. Nu blir det fart på dig, du fixar hemma och får massor av nya idéer. Problem kan dock uppstå med pengar. Håll ordning, dubbelkolla, var noga med alla slags papper och kvitton!
I kärleken börjar en positiv utveckling i mitten av juli, Du blir lätt förälskad, och har du partner är ni toleranta och generösa mot varandra. Det kan komma trevliga nyheter som rör barn eller barnbarn.
Ekonomin hamnar också på rätt köl i juli, och det lönar sig att samarbeta eller rådfråga andra om en investering. Det är även en perfekt månad för att röja i källare, vind och förråd. Var inte sentimental – sälj prylar du inte använder och knappt visste att du hade!
Pengarna kommer till pass i augusti, då kan vara långresa på gång. Det blir också en allmänt sund månad, du vill träna regelbundet och äta hälsosamt.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj

Någon från ditt förflutna dyker upp

Början av sommaren är utåtriktad, och du får flera spännande inbjudningar. Men det finns en irriterande person som ofta lyckas provocera dig. Ni dras till varandra men kommer ändå inte överens. Lite svartsjuka eller avundsjuka finns med i bilden.
I kärleken är det passionerat, och en extra höjdpunkt blir det i juli. Har du en partner sedan länge kommer ni att syssla med ett gemensamt projekt som stärker banden mellan er ytterligare. Du fördjupar också kontakten med släktens yngre personer. Ofta blir du den fasta punkt som alla samlas kring.
Även augusti är känslomässig, är du inte redan förälskad lär du bli det då. Du syns och märks på fester av alla slag, din utstrålning är magnetisk. En person från det förflutna dyker upp igen, och ni har fortfarande mycket gemensamt. Det kan också komma in pengar genom en annan person. Samtidigt finns konflikter som rör ekonomin, det kan vara en gammal olöst fråga som kommer upp. Var smart – kompromissa i småsaker men håll din linje när det gäller det viktiga!

Annons

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Det blir hälsosamt med en del småresor

Sommaren börjar med nya idéer och goda föresatser. Du tänker, resonerar och planerar – och det går snabbt. Kanske lite för snabbt. Vissa frågor får du börja om med från början. Du kan känna av en stark trötthet då du ger järnet hela tiden utan att ta de där nödvändiga pauserna.
Bättre ordning blir det i juli. Effektivitet och självförtroendet stiger och du kommer att ägna dig åt hälsofrågor. Att motionera, yoga och äta sunt kommer högt på agendan. Många miljöombyten blir det också med flera korta tripper där du både träffar gamla vänner och knyter nya kontakter. Men oftast håller du distans i sociala sammanhang, du är mån om din integritet och har svårt för de som är ägande och ”klängiga”.
Augusti är mer en hemmamånad. Du vill ha det vanliga, välbekanta och ger mycket energi till dina närmaste. Det är en perfekt månad för att renovera hemma och att ordna stora släktträffar.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du får alla att trivas och gör kortare resor

Juni är en allmänt trivsam månad, och du visar dig från din bästa sida. Relationer fungerar utmärkt, du är bra på att lyssna och sprider glädje. Du har trevligt men får inget gjort.
Bättre fart blir det i juli. Räkna med framgång i både kärlek och ekonomi! Du tar hand om nära och kära, och skapar en harmoni som får alla att känna sig hemma. Är du singel är det en perfekt månad för att träffa en partner. Din positivitet och starka utstrålning gör dig attraktiv.
Augusti kommer med miljöombyten. Kontakten med vänner är intensiv. Troligen får du besök och åker också själv och hälsar på folk. Det behöver inte vara jättelånga resor, du är nöjd med korta nedslag här och där.
Det blir mer att göra än du trott och du får skärpa dig för att hinna med allt. Hälsan behöver också en översyn. Varför inte avsluta sommaren med att åka till ett spa eller göra en friskvårdsresa!?
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

I mitten av juli vänder allt

I början av sommaren känner du dig lite snärjd och måste ofta tacka nej till roligheter. Du har lovat att göra en hel drös nyttiga saker som du inte kan smita ifrån. Det är lite bråkigt lite dig, även om du inte är direkt inblandad hamnar du i hetluften ändå.
Även första hälften av juli är lite stökig, men i mitten på juli vänder det. Det kan kännas som att solen börjar lysa efter att det har varit dunkelt oavsett hur vädret verkligen är. Senare delen av juli är verkligen helt perfekt för att ordna fester, ta initiativ i kärlek, shoppa, ha kul i största allmänhet.
Augusti innebär att lyft för ekonomin. Det kommer in pengar från flera håll, och du sätter glatt sprätt på dem. Det du köper är sådant du verkligen behöver, och du satsar på kvalitet. Dessutom är du generös mot alla.
Kontakten med barn och yngre fungerar ypperligt, och i kärleken råder värme och harmoni. Augusti kan föra med sig känslor och händelser som kommer att lyfta dig i flera månader framåt!
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep

Oväntade gäster kommer – men i augusti njuter du

Du lyckas med det mesta i början av sommaren. Du trivs rätt bra alltså, och även i början av juli har du mycket folk runt dig. Vänner hör av sig, och du gör också nya roliga bekantskaper.
I mitten på juli känner du ett ökande behov av att privatliv. Spendera mer tid i hängmattan, på badstranden, läs böcker, lyssna på radio, gör bara det som faller dig in. Ett par innehållsrika och inspirerande utflykter kan det bli, sen drar du dig tillbaka igen. Men var beredd på oväntade gäster, troligen människor du inte sett på ett bra tag som dyker upp när du minst anar det. Det rubbar dina cirklar rejält men du håller god min.
Augusti är en jättebra månad. Du är avspänd, utåtriktad och positiv. Något som bekymrat dig faller på plats. Är du singel lär det bli en trevlig flirt som kan utvecklas till något seriöst. Har du redan en partner så visar du din uppskattning på många sätt, och ni hittar en bra balans mellan gemenskap och eget utrymme.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt

Du fyndar och är social under juli

Du är stressad i början av sommaren. Saker går inte din väg, trots att du anstränger dig. En del ekonomiska bekymmer finns, men det vänder i juli- eRUBBE: Du fyndar och är social under juli
Du är stressad i början av sommaren. Saker går inte din väg, trots att du anstränger dig. En del ekonomiska bekymmer finns, men det vänder i juli- en mycket bra månad för affärer och investeringar. Du får in pengar från olika håll, beroende på omdöme och skicklighen mycket bra månad för affärer och investeringar. Du får in pengar från olika håll, beroende på omdöme och skicklighet. Det är en bra månad för att fynda på auktioner och loppmarknader. Du kan göra de där fynden som man bara drömmer om.
Du har också ett aktivt socialt liv i juli. Det dyker upp trevliga människor överallt, och du tar kontakt med vänner du inte träffat på länge.
Augusti har en annan karaktär, för nu vill dra dig inom dig själv mellan varven. Du behöver vila, tänka, meditera. Kanske vill du åka på en målarkurs eller ett spa, någonstans där du kan utveckla dina inre resurser och att få ännu bättre kontakt med din egen kärna. Genom det kan du träffa en person som får stor betydelse för ditt liv, och under hela månaden känner du ett slags gryende, hemlig optimism. Bra saker är på gång!

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du vidgar vyerna och drar in pengar i augusti

Senare delen av juni är aningen frustrerad. Du vill göra mycket men kommer inte till skott, eller blir inte som du tänkt. Lägg band på din otålighet, försök ta det lugnt!
Juli är desto bättre. Du bärs fram av en våg av energi, inget kan stoppa dig. Du tar itu med stora krävande projekt och kan genomdriva i stort sett vad du vill. Det kan bli konflikter med folk som tycker att du tar för stor plats, men de flesta är bara glada över ditt kommando.
Juli är också bra för resor, gärna till ställen du aldrig besökt tidigare. Du gillar att vidga vyerna – kombinera gärna resandet med kurs eller utbildning.
I augusti står ekonomin i centrum. Du är väldigt om dig och kring dig och hittar nya sätt att dra in pengar.
Ett annat tema är grupper och föreningar. Du lär känna folk som delar dina värderingar och som du vill jobba med mot gemensamma mål. Extra bra fungerar du med ungdomar, och du kan bli en stark förebild för någon som varit lite vilsen.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Det blir kärlek med förhinder och nya utmaningar

I juni trivs du med samarbeten och får också ekonomiska fördelar genom andra människor. Däremot tar du inte så många egna initiativ. Du har inte mycket energi och håller låg profil i de flesta sammanhang.
Även i juli bör du hushålla med krafterna. Dina relationer är däremot intensiva, du har djupa samtal om livet och kärleken, och mycket ställs på sin spets. En relation fördjupas, men samtidigt finns det bekanta som du tröttnar på. Kanske kommer gamla konflikter och intriger fram som gör att du fattar en del obekväma beslut..
I kärleken vill du ha mer passion än vardag, och du är ganska krävande. Är du singel träffar du någon som kanske är upptagen eller bor på en annan ort, det finns något hinder mellan er som bara gör allt extra spännande.
I augusti sätter du upp nya mål och känner en tilltagande optimism. Du orkar mer än du gjort på länge, håller dig framme, gillar tävlingar och vågar ge dig i kast med nya intressanta utmaningar.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Du blir uppvaktad av flera

I juni är du fullt upptagen med att göra klart praktiska uppgifter som du undrar varför du alls tog på dig. I juli handlar det om nöjen och relationer. Du behöver inte anstränga dig, allt utvecklas ändå som du vill i både vänskap och kärlek. Är du singel och vill träffa någon så finns alla chanser. Troligen blir du uppvaktad av flera, och med en av dem uppstår intensiva känslor. Det är som att ni känt varandra i evighet, det stämmer på alla plan.
Har du redan en partner så ser ni varandra med nya ögon och minns vad ni föll för hos varandra från början. Eventuella konflikter som legat och grott kan redas ut. Ni kan också tjäna pengar genom ett gemensamt projekt. Senare delen av juli är positiv för affärer, avtal och kontrakt.
Augusti är bästa månaden för resor. Det behöver inte vara några äventyr eller strapatser, utan hellre något lugnt och avkopplande som kan ladda batterierna inför en intensiv höst. En resa som imed både bad och kultur vore perfekt.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Dina relationer lyfter i juli

Du har en massa kreativa idéer, men en missunnsam person motarbetar dig och det blir ganska rörigt i början av sommaren.
Bättre ordning blir det i juli, men det blir också aningen mer pliktfyllt än du tänkt. Du hjälper dina närmaste och ibland blir du kanske lite utnyttjad. Men det viktigaste för dig är att alla relationer fungerar smidigt, och både kärlek och vänskap får ett uppsving i mitten av juli. Kontakter som haltat blir stabila igen, folk från förr hör av sig, och hela tiden känner du dig uppskattad. Funderar du på att ordna en stor fest, så gör slag i saken!
I augusti startar ett spännande projekt med flera involverade. Du drar i trådarna och ser till att alla får göra det de är bäst på. Det är också en bra månad för att förhandla om lån, kräva in skulder och investera för framtiden. Du fortsätter också att hjälpa. Ofta blir du ett slags spindel i nätet, och det du uträttar kommer att ha positiva effekter för både dig själv och andra en lång tid framåt.

fisken

Juli fylls av fester och romantik

Hela din sommar blir kreativ och omväxlande. Du krånglar inte till något och gör det du tänker göra. I juni finns det något som rör familjen och släkten, ett jubileum eller något som handlar om gemensamma ägodelar som ska klaras av, och det går galant,
Efter det slappnar du av och har väldigt kul nästan jämt. Juli fylls av fester, både planerade och spontana. Du är öppen för det oväntade. Dessutom är du på ett mycket romantiskt humör, och kärlekslivet får en puff i rätt riktning. Är du singel och träffar en partner blir det snabbt ett etablerat förhållande, tryggt och stabilt. Harmonin i vänkretsen ökar också, speciellt i augusti som är en mycket utåtriktad och social månad. Då lägger du också grunden för kommande framgångar inom jobbet. Du är smart och kompromissar på ytan men ser ändå till att allt blir som du vill. Om du ska förkovra dig inom något annat område, så satsa på konst, musik eller hantverk. En kurs inom ett sådant område gör din sommar fulländad!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…