Annons

Annons

Horoskop 17–24/11

Veckans spännande astro är här.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

Horoskop veckans astro

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Du har nya bekanta som delar dina värderingar. Men ni är samtidigt väldigt olika som personer, och under ytan bildas konflikter. Alla vill bestämma, och små saker växer sig onödigt stora. Försök ha distans till allt som pågår!
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du har en del ekonomiska saker att reda ut. Det kräver både tid och ansträngning, och det är inte bra att vänta för länge. Det gäller för övrigt på många områden: Tveka inte utan gör det du ska göra på en gång.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är optimistisk och vet att du kan klara allt som kommer i din väg. Men du måste känna efter var du har folk i omgivningen. Klampa inte på för mycket utan var lyhörd, annars skaffar du dig ovänner helt i onödan!
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är känslig och öppen för alla slags intryck, på gott och ont. Negativa människor påverkar dig starkt och drar ner ditt eget humör. Sök dig till vänliga, konstruktiva personer och säg nej till energitjuvar och gnällspikar!
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du har mycket energi och sätter gärna igång egna projekt, ju svårare desto bättre. Din initiativförmåga är beundransvärd. Du lyckas dessutom påverka och inspirera andra människor till att göra sitt bästa oavsett omständigheterna. 
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är framåt och väjer inte för någonting. Tävlingar och konkurrens känns enbart stimulerarande. Energimässigt ser det bra ut, och du orkar mer än vanligt. Du märker också, till din förvåning, att folk runt dig gör som du säger.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du trivs på fester och när du träffar nya människor hamnar du ofta i centrum. Däremot har du ovanligt svårt för rutiner. Du behöver ha utrymme för din fantasi och kreativitet, annars blir tillvaron grå och förutsägbar.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du söker harmoni och balans, på både inre och yttre plan. Allt som är vackert tilltalar dig, och du lägger gärna pengar på heminredning och konst. En planerad resa tycks däremot bli uppskjuten, men fler tillfällen kommer.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du försöker skapa ordning och struktur runt dig. Det går riktigt bra, men när allt är nästan perfekt kommer det alltid någon som rör till det igen. Aningen irriterande, och kanske är det lika bra att du gör något helt annat ett tag.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du har medvind just nu. Sätt upp mål och satsa högt! Även sådant du kämpat med länge börjar lösa sig, ofta på märkliga sätt, och du har anledning att vara tacksam. Det finns också en ny bekantskap som berikar ditt liv.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du tar itu med praktiska problem som andra gått bet på. Själva utmaningen lockar dig, och du ger dig inte i första taget. Kreativiteten är på topp. Jobbmässigt sker det en slags nystart som för med sig mycket positivt.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du måste ändra dina planer med kort varsel och det gillar du inte. Även om du är artig och håller god min utåt så sjuder irritationen inombords. Blir du bjuden på fest bör du ändå tacka ja, för det leder till ett spännande möte.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…