Annons

Annons

Horskop – Dina stjärnor 26/3-1/4

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Om du skjuter upp saker är risken att de aldrig blir gjorda, så försök ta tag i halvfärdiga projekt! Du kommer att bli väldigt nöjd efteråt. Det är ingen jättebra period för att resa – du trivs bäst på hemmaplan.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du pratar mycket och får den uppmärksamhet du söker. Kanske kommer du till och med ut i ett offentligt sammanhang, där dina ord påverkar många! I ekonomiska frågor får du hjälp från en som vill ditt bästa.
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är trött på några av dem du umgås med. Ni pratar förbi varandra, bryr er inte lika mycket som förr. Det är dags för nya kretsar! Du kan få intressanta kontakter bara du anstränger dig lite grann.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du stiger åt sidan när du märker att andra vill ha uppmärksamhet, och du undviker konkurrens. Visst är det bra att vara hänsynsfull, men du behöver ju inte sudda ut dig själv helt. Det är dags att ta mer plats!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du är inne i en intensiv period. Varje dag lär du dig något nytt, det händer så mycket så du hinner knappt sortera alla intryck. Räkna med framgång i både kärlek och arbete! Även ekonomin tycks vara på väg uppåt.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Människor du tappat kontakten med hör av sig och vill träffa dig. Du blir förtjust, och det visar sig att ni ännu har mycket att prata om. Även på jobbet har du en givande period, och dina förslag uppskattas.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du behöver mer lugn och ro än du fått på sistone. Ta inte på dig en massa extrajobb, du har nog ansvar som det är! Att syssla med konst, musik och annat som utvecklar fantasin är desto mer givande.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Dina tankar har en tendens att fastna i samma hjulspår. Det blir ett planlöst ältande som du måste försöka bryta det. Gör något ovanligt, satsa på att förvåna både dig själv och dina närmaste!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Mycket går din väg just nu. Du vill luta dig tillbaka och njuta av framgångarna. Men en stressig person försöker rubba din jämvikt, och det blir lite spänt mellan er. Undvik konflikter – håll dig hellre undan!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du inser att du har litat på fel personer. Någon av dem intrigerar och sprider rykten, och du får fundera på hur du ska hantera det. En rak och öppen konfrontation kan vara bästa lösningen.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du engagerar dig i sånt som rör hem och familj. Relationer med barn väcker många positiva känslor och tankar. I diskussioner visar du stor öppenhet för andras åsikter, och alla vågar säga vad de tycker.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du inser att du har glömt göra något viktigt, och det dåliga samvetet hänger över dig. Någon rycker in och räddar dig ur knipan. Visa att du uppskattar det, kanske genom att köpa en liten present.

 

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…