Annons

Annons

Titta, vad vårfina vi blev!

Ingegerd och Hans Ericsson har varit gifta i 37 år och tycker att de båda har fastnat i sin lediga stil. Det rådde vi bot på och lät vår stylist plocka fram snygga plagg för olika tillfällen.

Ingegerd och Hans Ericsson före omgörningen:

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff

Namn: Hans och Ingegerd Ericsson
Ålder: Hans är 62, Ingegerd 60
Bor: I Växjö
Gör: Hans är skogsinspektör, Ingegerd är undersköterska
Familj: Johan 35, Linnea 30, 2 barnbarn, 1 bonusbarnbarn
Fritid: Jakt, campingliv, cykling, paddling och dans som är ett jättestort intresse, böcker (Ingegerd).

Annons

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff
Skjorta i bomull, stl 38-46, 499 kr, KappAhl/Strömberg.

Gilla Året Runt på Facebook

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff
Spetsklänning i bomull/polyester, stl S-XL, 799 kr, Dry Lake, örhängen 799 kr, Glitter/Zanzlöza zmycken.

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff

PÅ MIDDAG TILL VÄNNERNA: Tips! Den här klänningen har en modell som gör den användbar både till vardag och fest.
Klänning/tunika i polyester, stl XS-L, 899 kr, Dry Lake, väska där ytterfacket kan tas loss och användas separat, 599 kr, Accent/Don och Donna, lackpumps, 799 kr, Gabor.

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff

Tips! En elegant färg som passar året om. Kostym i bomull/elastan, stl 44-56, byxa 495/kavaj 989 kr, River Island, skjorta med dubbelkrage, bomull/elastan, S-XL, 499 kr, Zara, boots, 1 695 kr, Rizzo.

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff

PROMENAD PÅ FRITIDEN: Hon: Mockajacka stl 32-44, 1 075 kr, River Island, topp i viskos, stl 42-60, 199 kr, Ellos, byxa i bomull/elastan, stl 32-44, 449 kr, River island, skinnloafers, 1 200 kr, Ecco. Han: Jacka i bomull/polyester, stl S-XXL, 899 kr, tunn dunjacka, stl 46-56, 999 kr, båda Kappahl, kortärmad bomullsskjorta, stl 38-46, 349 kr, byxa i bomull, stl 30″-38″, 399 kr, båda KappAhl/Hampton Republic, sneakers, 779 kr, River Island.

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff

PÅ DANSKVÄLLEN: Hon: Spetsklänning med vid kjol, stl 36-46, 599 kr, KappAhl, pumps i skinnlack, 1 250 kr, Marzio, örhängen med fjädrar, 799 kr, Glitter/Zanzlöza zmycken. Han: Bomullsskjorta, stl 37/38-45/46, 1 195 kr, Stenströms, byxa i ull/polyester, 599 kr, Zara, skor, 1 695 kr, Rizzo.

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff
VARDAGSSNYGG: Kappa i bomull/polyester, stl 34-52, 1 799 kr, Ellos/Ida Sjöstedt, sidenscarf, 995 kr, Stenströms, topp i viskos med kort ärm, stl XS-XL, 149 kr, Kappahl, jeans, stl 26″-34″, 399 kr, Lindex, stövlett i mockaimitation, 499 kr, Din sko.

 

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff
Tips! Dubbelknäppta kavajer kommer mycket i vår.
Dubbelknäppt kavaj, Polyester/Viskos,/Ull, stl 46-56, 999 kr, KappAhl/Strömberg, skjorta i bomull, stl 37/38-45/46, 1 195 kr, Stenströms, jeans stl 31″-38″, 399 kr, KappAhl, mockaboots, 1 200 kr, Scorett/Legend.

Stylisten Ia om Ingegerd och Hans:

– Både Ingegerd och Hans ser väldigt bra ut. De behöver bara våga släppa sin bekväma, invanda stil.
Om jag skulle rekommendera dem båda ett enda nytt plagg i vår tycker jag att Hans ska skaffa en snygg dubbelknäppt kavaj som ”lyfter” hans jeans och T-shirts till en ny nivå.
Ingegerd skulle jag tipsa om en snygg klänning som hon kan använda både med pumps och loafers till dans och till vardags.

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff
Frisören, Anne Högström:
– Den ljusare tonen på längderna passar Ingegerd och gör att hon ser ännu yngre ut. Men den blir lite för ljus mot hudtonen om hon skulle ha den på utväxten därför fick hon en mörkare nyans i botten. Längden kortade vi av bara lite så hon lätt kan sätta upp håret i jobbet. Det här är en frisyr kan hon variera både som rak och lockig.

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff
Hans fick en kort maskinklippt frisyr som passar bra när hårväxten blivit tunnare på hjässan. Det gråsprängda håret mörkades ner för att få fram mer konturer.

MinNyaStil Ingeg rd&Hans m Ia Greiff

Make up-artisten Marie Daun:
– Jag börjar med att dämpa Ingegerds något röda hud med CC-cream/anti redness, Pudrar därefter med True match/blendable powder. Sedan lägger jag på rouge i en varm bronsig ton. Fyller i brynen med en ganska ljus ton. På ögonen jobbar jag med milda rosalila och gråa toner. Markerar under ögat med en skugga och lägger en distinkt svart eye-liner längst med övre fransraden och mascara på fransarna. Till sist målar jag läpparna med toner i milt rosa och brunt.

Hans om Min nya stil dagen:
– Vanligtvis brukar jag gå klädd i jeans och tröja fast i mitt jobb som skogsinspektör är jag alltid grönklädd. Bland de kläder som Ia valde ut gillade jag bäst jeansen och den vita skjortan och halsduken. Jeansen har jag redan köpt. Kostymbyxorna hade jag svårast för eftersom de var så smala. När det gäller Ingegerd tyckte jag hon var ursnygg i kappan, i högklackat och i den blåa klänningen. Jag tycker också att hon var fin i håret och att hon blev snyggt sminkad, fast hon är fin även utan smink. Min nya stil-dagen var en rolig och spännande upplevelse för den var så långt ifrån min vardag.

Ingegerd om Min Nya stil dagen:
– Vilken fantastisk dag! Stylisten hade valt jättefina kläder åt oss båda. Bäst gillade jag den turkosa toppen tillsammans med jeansen och kappan som var jättesnygg. Efter fotograferingen gick jag och köpte en turkos topp. Dansklänningen kände jag mig också väldigt tjusig i. De blommiga byxorna däremot hade jag svårast för.
Även håret och makeupen tyckte jag mycket om. Röda läppar ska jag försöka ha oftare, det har jag inte vågat tidigare. Vad gäller Hans tyckte jag han var snyggast i jeansen, kavajen och sjalen. Jag har tjatat att han ska köpa en sjal för jag tycker att det är så läckert. Jag gillade också den rosa skjortan han hade på dansbilden.

Styling: Ia Greiff Foto: Kristian Pohl

Hår: Anne Högström Makeup: Marie Daun/ L’Oréal Paris Moderedaktör: Katarina Markiewicz

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…