Annons

Annons

Ingvar Oldsberg säljer sitt hus på Orust – se de vackra bilderna här

Sjöutsikt, egen brygga och konstnärliga dekormålningar – programledaren Ingvar Oldsbergs hus på Orust är något alldeles extra. Nu är det till salu.

I 24 år har Ingvar Oldsberg ägt det mysiga huset på Orust. Men nu ligger det alltså ute till försäljning. Summan för kalaset? 8,5 miljoner kronor.

Huset på 1,5 plan har anor ända från 1927. Det finns sammanlagt fem rum och kök om 125 kvadratmeter. Du lär heller inte behöva trängas eftersom hela tomten är 3 445 kvadratmeter.

Annons

Att Ingvar Oldsberg har en förkärlek för dalarna missar nog ingen som kliver in genom dörren. Hemmet ser nämligen ut som en stuga i Dalarna. Alla dekormålningar, på både väggar och tak, är gjorda av konstnären Harald Skogsberg som faktiskt bodde här en gång i tiden. Flera av Dala-möblerna är också platsbyggda, bland annat soffan under fönstren och hörnskåpet.

Gilla Året Runt på Facebook

Till huset hör även en stor brygga med gott om plats. Skulle man behöva värma sig så kan man bara gå till båthuset. Där finns nämligen en bastu med fönster mot havet.

På tomten ligger också ett gästhus med egen uteplats samt ett uthus som kallas för ”Längan” och där hittar man både gästrum, snickarbod och ett utedass.

     

Foto: Svensk Fastighetsförmedling

Text: Hanna Carlsson

 Läs också:

Rosa minihuset – rymligt på liten yta

”Villa Villerkulla” till salu – med tinnar och torn som ett sagohus

Janne Loffe Carlssons hus till försäljning – se bilderna från parets drömhem


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…