Annons

Annons

Magdalena Graaf: Jag försökte dansa vidare – trots hjärnblödningen…

Magdalena Graaf Ensam mamma söker, TV3

Magdalena Graaf, i vitt, känner sig som klippt och skuren för programledarrollen i TV3:s ”Ensam mamma söker” med tanke på det liv hon har bakom sig. Här med programmets mammor.

Programledaren Magdalena Graaf om dramatiken i TV:

Magdalena har upplevt två uppslitande skilsmässor och en komplicerad förlossning. Men sitt livs mest dramatiska ögonblick upplevde hon på dansgolvet.

Om det inte vore för att hon är en känd person, skulle Magdalena Graaf, 38, för några år sedan ha kunnat vara en av deltagarna i ”Ensam mamma söker” – TV3-programmet som hon nu är programledare för. Men i dag är Magdalena ingen ensam mamma längre. Hennes nye sambo Filip Larsson har friat och i vår väntar bröllop, det tredje för Magdalena.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

När Magdalena tidigare i höstas debuterade som programledare för ”Ensam mamma söker”, var det inget okänt program hon tog över. Magdalena har själv följt programmet under alla tidigare säsonger och hon känner sig som klippt och skuren för uppdraget som programledare.

– Jag har varit ensamstående med tre barn och gått igenom en massa saker i livet. Så det finns nog ingen som platsar bättre än jag i det här jobbet.

Magdalena har inte alltid haft tur med sina män. Som gravid 19-åring gifte hon sig med en man som senare misshandlade henne. När Magdalena till slut lämnade mannen i fråga, väntade ett liv i skräck – med bland annat dödshot – och det resulterade i att Magdalena under en tid tvingades leva under skyddad identitet. Det har Magdalena berättat om i sin första bok, ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”, som hittills har sålts i över 150 000 exemplar.

Man nummer två i Magdalenas liv blev fotbollslandslagets målvakt Magnus Hedman. Magnus blev pappa till Magdalenas mellansöner Lancelot och Tristan, men även det äktenskapet sprack. Våren 2009 – mitt under deltagandet i TV4-programmet ”Let’s dance” – inträffade nästa svåra bakslag i Magdalenas liv. Helt utan förvarning drabbades hon av en kraftig hjärnblödning, som kunde ha kostat henne livet.

Magdalena Graaf, Ensam mamma söker, TV3

FAKTARUTA:

Namn: Magdalena Graaf

Yrke: Programledare, författare och bloggare

Född: 38 år

Familj: Sambon och blivande maken Filip Larsson, 39, sönerna Isak, 18, Lancelot, 13, Tristan, 9, och Charlie, 2 år

Bor: I lägenhet i centrala Stockholm

Aktuell: Magdalena är programledare för ”Ensam mamma söker” i TV3 och vinstutdelare i TV4-programmet ”Postkodlotteriet”. I somras utkom Magdalenas andra bok, ”Mitt perfekta liv”.

 Läs hela intervjun med Magdalena Graaf i Året Runt nr 48, som kommer ut i butik torsdagen den 21 november.

Av Joakim Löwing Foto: Johnny Wohlin/TV3


Kommentera

Vinn 10 000 kronor till valfri resa – TÄVLA HÄR

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…