Annons

Annons

Jag gick ner i vikt med en enzymdrink!

Enzymdrink

Det började med att Yvonne fick eksem i hörselgången och inget hjälpte. I ren desperation testade hon enzymkoncentratet Regulatopro Bio och inte nog med att öronen blev bättre. Hon gick också ned i vikt.Yvonne Persson, 49, har en hörselnedsättning på båda öronen och för att höra ordentligt så behöver hon hörapparat, men under våren så fick hon svåra eksem i öronen vilket gjorde att hon inte kunde ha sina apparater.– Det är ett stort hinder förstås att inte kunna höra och dessutom kliade det och gjorde ont. Jag var hos doktorn flera gånger och fick flera olika mediciner men inget hjälpte. Jag hade använt kortison i öronen och det är inte bra att använda under en längre tid och jag orkade inte mer! Det blev ju aldrig bättre, säger hon.I en bok läste hon om Regulatopro Bio som kunde lindra. Hon köpte hem och började använda.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

– Jag sprayar det direkt in i öronen och samtidigt tar jag 10 milliliter morgon och kväll oralt, låter det verka 10 sekunder i munnen och sväljer sedan ner med vatten, berättar Yvonne.

Ganska omgående märkte hon skillnad i öronen, sårigheten försvann och det kliade mindre. Men också på insidan så blev det skillnad.

– Jag brukar äta tabletter för att hålla nere mitt kolesterolvärde men när jag gick på min årliga kontroll så konstaterade de att mina värden aldrig varit så bra som nu och de undrade förstås vad jag gjort, ler Yvonne.

I drygt ett halvår har Yvonne använt medlet och öronen är på väg att bli riktigt bra igen. Hon säger själv att hon är mera harmonisk och lugn i kroppen. Om det är saker som upprör henne så kan hon enklare släppa det idag, hon är mer i balans. Och när vinterkläderna skulle fram så förstod hon först inte varför de satt så konstigt. Men så ställde hon sig på vågen och konstaterade att hon gått ner ett par kilo på kuppen.

– Då läste jag på lite om Regulatopro Bio och då stod det att man kunde gå ner upp till sex kilo, men för mig var det bara en bonus. Jag har ätit precis som vanligt och inte gjort något annorlunda och ändå så tappade jag två kilo direkt. Jag ville behandla mitt öra och fick de här positiva effekterna på köpet.

Av Jessika Devert Foto Drago Prvulovic

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…