Annons

Annons

Jag ”köpte” min man på Ikea

Jag hade fått ledigt från jobbet och bestämde mig för att åka och shoppa. Inte kunde jag ana vad jag skulle få med mig hem.

På Ikea kan man hitta allt möjligt, men jag blev ändå överraskad.

På Ikea kan man hitta allt möjligt, men jag blev ändå överraskad.

Det här hände mig:

Det var fredag och jag var ledig från jobbet på vårdcentralen. Jag bestämde mig för att köra upp till det inte helt obekanta möbelvaruhuset i Småland. Jag var inte ute efter att köpa några större saker, men en och annan pryl hittade jag. Efter ett tag och med en alltmer välfylld kundvagn bestämde jag mig för att det var dags att bege mig mot kassan.

Annons

Halvvägs nerför backen mot kassan hände det som inte fick hända, jag snubblade till och tappade taget om vagnen. Framför mig gick en kille som fick min framrusande vagn i ryggen. Han lyckades som tur var hålla både min och sin egen kundvagn samtidigt som han vände sig om med en ilsken blick på mig.
Jag bad så mycket om ursäkt och drunknade i de brunaste ögon jag någonsin sett. Jag riktigt kände hur rodnaden spred sig ända ner i tårna! Typiskt mig att alltid ställa till det när jag träffade en gullig kille!
Han hämtade sig snabbt, men tyckte själv att han förtjänade att bjudas på en kopp kaffe i restaurangen som plåster på såren.

Allt detta hände för 10 år sedan. Nu är vi gifta och har två barn tillsammans. Visst är det märkligt vad som kan hända när man har en ledig dag och beger sig till Ikea. Jag visste ju att deras sortiment var stort, men att äkta män ingick i det kom som en positiv överraskning!
/”Isabella”

Foto: Shutterstock

LÄS OCKSÅ:  Min ungdomskärlek har hört av sig…

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…