Annons

Annons

Jenny Strömstedts knarkskämt om maken Niklas

Jenny Strömstedt skojar friskt i veckans avsnitt av "Tillsammans med Strömstedts" – på maken Niklas bekostnad. Hon blir utmanad att busringa till sin chef och lura henne att paret blivit tagna av polis på grund av narkotikainnehav. "Niklas hade gräs i sin packning", säger hon i programmet.

I torsdagens avsnitt av ”Tillsammans med Strömstedts” i TV4 besöker Jenny och Niklas Strömstedt komikern Felix Herngren och hans fru Clara Herngren i deras sommarhus i Turkiet. Under den andra dagen passar alla fyra på att få lite sol och medan de slappar vid vattnet, avslöjar paret Herngren att de ofta busringer.

Annons

– Det kan handla om att ringa sin mamma och fråga om man kan få låna en flygel och ställa den tillfälligt hemma hos en kompis. Det är den typen av skämt. Det blir roligare om man har någon typ av relation till den man ringer, säger Felix Herngren i programmet.

”Steffo har ingen humor”

Niklas Strömstedt kommer på idén att frun Jenny ska göra en busringning till Steffo Törnquist, hennes programledarkollega i Nyhetsmorgon i TV4. Men den idén sågar hon direkt.

– Steffo har ingen humor och han tycker genuint illa om busringningar. Han kommer hata mig, säger hon i programmet.

Foto: TV4

I stället föreslår Felix Herngren att hon ska ringa sin chef på TV4 och säga att hon och maken blivit tagna av turkisk polis.

– Säg att Niklas tog med sig lite kul grejer, lite jazztobak, och att polisen nu har hittat det, säger han.

”Vill ju ha bra grejer”

Sagt och gjort. Trots nervositeten tar Jenny Strömstedt upp telefonen och ringer sin chef. När hon har chefen på tråden berättar hon om de olyckliga omständigheterna, ivrigt påhejad av Felix Herngren.

– Jag är i Turkiet och spelar in och ni måste fixa en ersättare till mig på torsdag för vi har åkt fast av polisen. Niklas hade gräs i sin packning, säger hon i programmet.

Foto: TV4

– Det är ju inget vi håller på med i vanliga fall, men man vill ju ha med sig bra grejer när man åker utomlands, fortsätter hon medan Felix Herngren talar låtsasturkiska i bakgrunden.

Foto: TV4

Alla fyra viker sig av skratt efter samtalet och hela busringningen slutar med att Felix Herngren ringer upp och avslöjar bluffen. Hur chefen reagerar på busringningen? Svaret ser du i ”Tillsammans med Strömstedts”.

”Tillsammans med Strömstedts” sänds torsdagar klockan 21.00 i TV4.

Text: Minna Wallén-Widung

Läs också:

Felix Herngren om kärleken till frun Clara: ”Det får vara värt allting”

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…