Annons

Annons

Jessica Almenäs: ”Lillebror har fått ett namn!”

Jessica Almenäs tredje son har två veckor efter förlossningen fått sitt namn, avslöjar programledaren i ett nytt blogginlägg: "Äntligen har vi bestämt vad han ska heta!"

För två veckor sedan välkomnade programledaren Jessica Almenäs sin tredje son – pappan är pojkvännen tillika handbollsproffset Patrik Fahlgren.

Jessica Almenäs la då upp den första bilden på sonen iklädd en ljusblå filt på Instagram, med texten:

Annons

”En ny liten världsmedborgare säger hej”.

 

En ny liten världsmedborgare säger hej 👋🏻👶🏼 #bebis #newborn #nyföding #hejtillpubliken

Ett inlägg delat av Jessica Almenäs (@jessicaalmenas) Jul 24, 2017 kl. 9:04 PDT

Kallats för ”lillebror”

Under sina första två veckor i livet fick han heta kort och gott ”lillebror” under tiden Jessica och Patrik funderade på rätt namn.

”Ni är många som undrar vad han heter. Eller ska heta. Han har inget namn än. Vi känner på några olika, men jag tror jag väntar med att avslöja det tills vi har bestämt oss”, skrev hon förra veckan i sin blogg.

Men nu har paret alltså bestämt sig, avslöjar Jessica i en ny Instagram-post.

Får tilltalsnamnet Sam

I bloggen berättar hon att sonens fullständiga namn blir Sam Erik Nicolai Almenäs-Fahlgren, med tilltalsnamnet Sam.

”Det är inte helt enkelt med pojknamn, innan han föddes hade vi en lista på säkert 20 namn och inget kändes mer aktuellt än något annat. Men så kom han ut och det är faktiskt ingen myt att man ‘ser’ på barnet vad hen heter. Vår lilla kille är definitivt en Sam”, skriver hon.

Namnet Erik förekommer på båda sidor av släkten. Det är Patriks andranamn och ett släktnamn från hans sida av familjen. Dessutom hette Jessicas farfar Erik, så namnet kändes passande för båda föräldrarna.

”Nicolai tyckte vi bara var fint. Och så får man ju sen första juli heta dubbelnamn igen så Almenäs-Fahlgren fick det bli för rättvisans skull, haha”, skriver Jessica.

Text: Malin Karlberg, Femina

Läs också:

Babylycka: Jessica Almenäs har blivit mamma för tredje gången


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…