Annons

Annons

Jill Johnson tvingas ställa in: ”Så ledsen”

Jill Johnson spelar showen "That's life" på China Teatern i Stockholm våren 2018. Men nu tvingas artisten ställa in med kort varsel. "Jag är så ledsen", skriver Jill Johnson på Facebook.

Jill Johnsson ställer in

Jill Johnson tvingas ställa in showen ”That’s life”. Bild: IBL Bildbyrå

I showen ”That’s life” tolkar Jill Johnson sina favoriter ur den traditionella och moderna amerikanska låtskatten. I november var det världspremiär i The Theatre i Göteborg. Sedan dess har den Las Vegas-inspirerade showen med storband, luftakrobatik och nycirkusartister varit ute på turné.

Annons

Under våren kommer showen att spelas på China Teatern i Stockholm.

– Att få spela denna drömföreställning på Stockholms enda Broadwayscen, med den starka tradition av världsartister som stått på China Teatern är en ära, har Jill Johnson tidigare sagt.

Gilla Året Runt på Facebook

Jill Johnson ställer in ”That’s life”

Men nu tvingas Jill Johnson ställa in Stockholmspremiären den 5 april.

”Kära publik. Jag är så ledsen, men jag blir tvungen att ställa in hela helgens shower på grund av en tuff luftrörskatarr och en djävulsk hosta. Ni vet den där hostan som stjäl rösten, all sömn och ger en magmuskler med mördande träningsvärk”, skriver Jill Johnsson i ett pressmeddelande som citeras av Aftonbladet.

Jill Johnson vid premiären av

Jill Johnson vid premiären av ”That’s life” i Göteborg. Bild: IBL Bildbyrå

I nuläget har föreställningarna den 5, 6 och 7 april fått ställas in.

”’That’s life’är ingen show där man kan hålla tillbaka kraften, utan det är full röst från början till slut. Jag vill ju så hjärtans gärna leva upp till de toppbetyg vi fått, när ni väl får uppleva showen och framförallt låta rösten få en chans att komma tillbaka”, skriver Jill Johnson på Facebook.

Text: Helena Sjögren

Läs också: Inspireras av Jill Johnson – så får du hennes snygga stil


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…