Annons

Annons

Julklappstips: Abonnemang på ljudböcker i mobilen

Dan Brown

Kanske låter som en trist julklapp men faktum är att det här är en riktigt bra tjänst från företaget Storytel som jag personligen använder flitigt varje dag och som jag vill tipsa om. Du laddar ned en app och betalar ett abonnemang antingen 89 kr i månaden/en valfri bok eller 169 kr/månaden och då obegränsat antal böcker i månaden. Väl med appen nedladdad i mobilen går du in och lägger upp de böcker du vill lyssna på. Du kan ladda ned dem i ett ”offlineläge” så att du inte behöver vara uppkopplad t ex i miljöer så som tunnelbanan, tåg, flyg där det ofta är liten eller ingen täckning. Du lyssnar så länge du vill och tar sedan vid där du slutade nästa gång du vill lyssna.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Jag har svårt att finna tiden att läsa men lyssnar alltid på ljudböcker, podradioprogram eller fantastiska P3 dokumentär till och från jobbet, promenerar eller reser. Ett perfekt sätt att koppla av och magin att höra en berättarröst som läser och då man skapar sina egna bilder. Rekommenderas! Varför inte ge bort ett abonnemang i julklapp till någon som reser mycket i jobbet, vistas mycket tid i bilen (då kan mobilen kopplas ihop med bilsterion) eller kanske ser dåligt och inte kan läsa. Du hittar mer info här på Storytel. 

Här nedan är några exempel på böcker som finns att lyssna på, min nästa bok blir 438 dagar av Johan Persson och Martin Schibbye:

Storyte

Av: Hulda Andersson Foto: Storytel

 

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…