Annons

Annons

Kändisarna hyllar sina mammor på mors dag!

Vi frågade kändisarna vad deras mammor betyder för dem och hur de vill fira dem på mors dag. Här är deras kärleksfulla hyllningar!

Sanna Nielsen, 33, sångerska, med mamma Ingmarie

– Min mamma är den finaste jag vet, hon är värd att hyllas varje dag. Hon har alltid ställt upp för mig och min bror, sagt åt oss att gå vår egen väg och att ingenting är omöjligt. Hon är snäll, omtänksam och den jag alltid ringer vare sig jag behöver relationsråd eller tvättråd. Hon finns där i vått och torrt, jag vill att hon ska veta att jag finns alltid där för henne. Vare sig hon behöver relationsråd eller tvättråd. Du är bäst, mamma, och jag önskar att jag kunde fira dig öga mot öga, men orden jag ger dig är verkligen det finaste jag kan ge. Jag älskar dig och är så glad att du är min mamma.

Läs också: Sanna Nielsen är en modern kvinna på många sätt: ”Jag skulle kunna tänka mig att fria”

Carolina Gynning, 39, konstnär och programledare, med mamma Agneta

– Jag skulle vilja fira min mamma genom att lyxa till det på någon mysig plats, dricka champagne och äta ostron tillsammans. Mamma betyder väldigt mycket för mig, vi har en nära relation och gör även utställningar ihop, med hennes skulpturer och mina tavlor. Det var hon som uppmuntrade mig att börja med konsten.

Annons

 

Gry Forssell, 45, programledare

– Jag går gärna en lång hundpromenad i skogen bakom hennes hus med mamma, Tassa och Bosse och dricker sedan kaffe i vårsolen på hennes trappa. Min relation med mamma är toppen! Jag råkar nämligen ha världens bästa mamma.

David Lindgren, 35, sångare och musikalartist

– Min mamma betyder jättemycket för mig. Hon har stöttat och funnits där för mig genom livet. Hon satt alltid uppe och väntade i tonåren då man hade varit ute. Hon har tröstat mig då jag varit ledsen och lyssnat på mig, jag har alltid känt att jag kan säga allt till henne. Hon har världens varmaste och bästa kramar och skrattar så att tårarna sprutar. De senaste två åren har jag gjort mitt bästa för att stötta henne då hon slåss mot cancer och jag ber varje kväll att hon ska besegra denna hemska sjukdom. Hon är en fighter och kommer inte att ge upp! Älskar henne så mycket!

Läs också: David Lindgrens kärleksbombning i Melodifestivalen

Rakel Wärmländer, 37, skådespelare

– Jag skulle gärna vilja bjuda ut min mamma på en mysig restaurang, så att vi kunde umgås bara vi två.

Läs också: Tv-aktuella Rakel Värmländer: ”Jag kände mig inte som en bra mamma”

Maria Montazami, 52, Hollywoodfru och företagare, med mamma Anita

– Vi firar mors dag andra veckan i maj här i USA och ni firar sista söndagen i maj, så när jag är mors dag-glad och skriker och tjoar till mamma säger hon: ”Maria, det är om två veckor.” Och sen då när det väl är, då blir det liksom ett väldigt glatt ”Grattis på mors dag”, men då har jag ju redan firat. Men självklart ska hon firas varenda mors dag. Det finns inget bättre än en mamma.

Läs också: Det visste du inte om Maria Montazami!

Martina Haag, 53, författare

– Jag vill hylla min mamma Monica Rosén för att hon alltid peppar och stöttar mig i alla lägen. Hon gör världens godaste rullader och är en jättesnäll mormor. Hon har alltid trott på min förmåga och gör att jag vågar göra sånt jag egentligen inte törs, som till exempel dansa inför hela svenska folket trots att jag har total dansafasi. Tack, mamma!

Läs också: Martina Haag efter boken om otrohet: Folk stoppar mig på stan och säger tack!

Gunilla Persson, 59, Hollywoodfru och tv-personlighet, med mamma Iris

– För mig är mors dag en mycket lycklig dag. Då firas min mor med blommor och tårta och jag likaså av min underbara dotter. Jag har världens bästa mamma och jag är så glad över att Erika tycker så om mig också. Erika brukar sjunga sånger för oss och vi är så tacksamma över att vi har varandra.

Läs också: Hollywoodfrun Gunilla Persson: Min dotter räddade mig från ensamheten

Pernilla Månsson Colt, 51, programledare

– Jag älskar att bara hänga med min mamma Anita. Hon brukar säga ”kom ihåg att jag inte är din kompis utan din mamma”.

Läs också: Pernilla Månsson Colt gick in i väggen: ”Jag var som en trasa”

Rickard Olsson, 51, programledare

– Jag är uppvuxen med en ensamstående mamma, då kommer man varandra nära. Det har betytt mycket för att jag blev den jag blev. Hon tog med mig på teaterföreställningar som jag sov mig igenom, på drejkurser och vävkurser. Och en meditationskurs när jag var 7 år, det har jag burit med mig hela livet. Jag är inte en new age-kille men det funkar jättebra med meditation. På mors dag vill jag fira mamma med en fin middag och en hyllning i Året Runt.

Läs också: Rickard Olsson: ”Jag hade gråten i halsen”

Linda Lindorff, 46, programledare, med mamma Mariann

– Mamma är min trygghet och glädje. Hon lyssnar och är klok som få, hon är bra på att stötta, balansera upp mig och hjälpa mig om jag mår dåligt. Förutom min man och mina barn är det hon som betyder mest för mig. Jag kan inte fira mamma på dagen, men det hon älskar mest är att umgås, skratta, äta och dricka gott. Det är så hon ska firas. Gärna i kombination med en skotertur. Min mamma är värd att firas varje dag!

Läs också: Programledaren Linda Lindorff: Jag var olycklig och destruktiv innan barnen kom

Text: Birgitta Forssell, Elin Gunnarsson, Joakim Löwing, Malin Forsberg, Marcus Alm
Foto: IBL/Shutterstock, Peter Ericsson, Stefan Lindblom

Läs också:

7 saker att tacka mamma för på mors dag!

Därför firar vi mors dag


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…