Annons

Annons

Kerstin tappade åtta kilo med snabbmetoden för bikinifiguren

Kerstin Hedling blev bara rundare och rundare. Men när hon inte orkade leka med sin dotter längre fick det vara nog. Hon prövade ett pulver- och tappade åtta kilo!

kerstin-hedling

När Kerstin Hedling inte längre orkade leka med dottern fick det vara nog.Hon bestämde sig för att ta tag i vikten.
Ett pulver som kapslar in fettet och transporterar ut det ur kroppen. Det låter ju nästan för bra för att vara sant. Men tillsammans med en god kosthållning och vardagsmotion så kan det ge en bra skjuts i viktminskningen.
– Det är ingen mirakelmetod men vill man få extra motivation så är det väldigt bra, säger Kerstin Hedling om XLS.

Annons

Det började med att hon skulle ut och åka pulka med dottern Tindra. Helt plötsligt märkte Kerstin att det var jobbigt att gå i backen och att svetten rann – och det kändes inte bra.
– Jag var inte direkt tjock, men jag hade sakta men säkert gått upp i vikt utan att jag riktigt märkt det. Och ungefär samtidigt så fick jag ett erbjudande om att vara med i en testgrupp för XLS och då kände jag att det var precis det jag behövde, säger Kerstin.

Hon fick träffa kostrådgivare, genomgå fettmätning, vägdes och intervjuades. Till slut blev hon och nitton andra utvalda att få prova pulvret.
– Jag gick in för det direkt. Jag utökade min vardagsmotion genom att gå i trappor och gå längre promenader med hunden och jag åt som jag skulle. Och jag gick ner ordentligt i vikt, det gick fort just på grund utav att pulvret gav en extra skjuts, berättar Kerstin.
Tre gånger per dag tog Kerstin pulvret, i samband med att hon åt. Men när hälften av perioden på tolv veckor gått så stod helt plötsligt vikten still och Kerstin fick prata med kostrådgivaren igen. Då visade det sig att hon åt för lite.

Kilona rasade när hon åt ordentligt

– Jag hade hoppat över mellanmålen. Bara för att jag tänkte att jag skulle gå ner mer då, men det gjorde jag ju inte. Så då började jag äta igen och då kom viktnedgången igång igen, säger Kerstin.
Sammanlagt gick hon ner åtta kilo på de drygt tolv veckorna hon åt pulvret och mår idag mycket bättre.
– Som frisör så står man och går så mycket så jag hade ont både i knän och axlar, men det är faktiskt borta. Och det är klart, när man bär på tio kilo för mycket så blir det ju så. Det är många som reagerat och tycker att jag ser fräsch ut och det är ju jättekul, säger Kerstin och ler.

Men hon vill poängtera att det inte är en mirakelmedicin och inget man ska använda för länge, men för att få igång sin viktnedgång så är det ett bra verktyg.
– Jag fick mig en tankeställare, lade om kosten litegrann och började röra på mig och XLS gjorde att det gick fort i början vilket motiverade mig ännu mer. Skulle jag hamna tillbaka igen så vet jag vad jag ska göra för att komma igång snabbt, säger Kerstin.

Av Jessika Devert Foto Anna Edlund

Gå ner i vikt till sommaren – fler tips hittar du här

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…