Annons

Annons

Kikki Danielsson har lämnat sjukhuset – hyllar vårdpersonalen

I samband med presentationen av artisterna i Melodifestivalen nästa år bröt Kikki Danielsson foten. Men nu har hon fått lämna sjukhuset – och på Twitter hyllar hon vårdpersonalen. "Stort tack till den underbara personalen på St Görans", skriver hon.

När Kikki Danielsson presenterades som en av artisterna som är klara för Melodifestivalen nästa år, fick hon möta den samlade presskåren i rullstol. Strax innan hon skulle åka till pressträffen snubblade hon på trottoarkanten och slog i gatan.

Annons

Kikki Danielsson i rullstol i samband med presentationen av artisterna i Melodifestivalen 2018. Bild: Jerker Ivarsson/Aftonbladet/IBL

Hon skadade foten och efter en tur till St Görans sjukhus i Stockholm visade det sig att den var bruten – men först genomförde hon pressträffen som planerat.

Gilla Året Runt på Facebook

– Jag mår efter omständigheterna mycket bra och känner mig otroligt väl omhändertagen. Ser fram emot min medverkan i Karlstad och hoppas få träffa er där, lät hon hälsa från sjukhuset enligt Expressen.

Har åkt hem till Bollnäs

Efter att ha tillbringat helgen på sjukhuset, meddelade Kikki Danielsson på måndagen att hon hade fått lämna St Görans. Med hjälp av sin son var hon då på väg hem till Bollnäs, och hon passade på att hylla och tacka sjukhuspersonalen.

https://twitter.com/KikkiDee/status/937697102339170304

Även om foten inte ännu är läkt, verkar det inte vara något fel på humöret – Kikki Danielsson passar också på att skämta till det i sin tweet och skriver att hon inte vill skiljas från de ”sköna, flossiga bamsetrosorna” på sjukhuset.

Förhoppningsvis är hennes fot läkt i god tid till den 3 februari, då det är dags för Kikki Danielsson att delta i den första deltävlingen som går av stapeln i Karlstad.

Får hjälp under tävlingen

Men det går inte utan hjälp. Kikki Danielsson har tidigare berättat att kommer behöva stöd för att ta sig igenom den cirkus som melodifestivalen innebär.

Vännen och låtskrivaren Sören ”Sulo” Karlsson är på plats under tävlingen, liksom något av barnen.

– Det ska nog gå med hjälp, jag tar med något av barnen, har hon tidigare sagt.

”Min biografi på tre minuter”

I Melodifestivalen ska Kikki Danielsson tävla med låten ”Osby Tennessee”, som hon beskriver som mer personlig än hennes tidigare alster.

– Det är min biografi på tre minuter. Jag tycker om att vara personlig, jag tycker jag har råd med det. Jag är så pass livserfaren så att jag kan vara det. Alla har vi en story, och jag berättar min, har hon sagt till Expressen.

Text: Minna Wallén-Widung

Läs också:

Kikkis beslut inför mellon: Tar med något av barnen

Kikki Danielsson fick söka vård akut – efter SVT:s presskonferens

5 gånger Kikki Danielsson visat vägen


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…