Annons

Annons

Kikkis beslut inför mellon: ”Tar med något av barnen”

Kikki Danielsson är mer aktuell än på länge. I vår tävlar hon med låten "Osby Tennessee" i Melodifestivalen och hoppas att familjen finns på plats och stöttar. "Jag tar med något av barnen", säger artisten till Expressen.

I höst har vi sett henne i ”Så mycket bättre”, lagom till jul sänder SVT dokumentären ”Kikki Danielsson – ett porträtt” och i vår är hon aktuell i Melodifestivalen.

Kikki Danielsson. Bild: IBL Bildbyrå

Kikki Danielsson har nio tävlingar i bagaget, men hennes medverkan 2018 blir den första på elva år. Den här gången blir det country på svenska med ”Osby Tennessee”.

Annons

– Det är min biografi på tre minuter. Jag tycker om att vara personlig, jag tycker jag har råd med det. Jag är så pass livserfaren så att jag kan vara det. Alla har vi en story, och jag berättar min, säger Kikki Danielsson till Expressen.

Tävlar i Karlstad

När Kikki Danielsson skulle presenteras under Melodifestivalens presskonferens blev det under viss dramatik. Efter att ha fallit illa mötte hon den samlade pressen i rullstol. Senare visade det sig att foten var bruten, skriver Expressen.

Kikki Danielsson kom till presskonferensen i rullstol. Bild: IBL Bildbyrå

Med största sannolikhet har foten läkt i god tid till tävlingen i Karlstad den 3 februari.

Samtidigt påpekar Kikki Danielsson att hon kommer att ta hjälp för att orka sig genom Mellocirkusen. Vännen och låtskrivaren Sören ”Sulo” Karlsson kommer att vara ett viktigt stöd på plats och förhoppningsvis också något av barnen, säger hon.

– Det ska nog gå med hjälp, jag tar med något av barnen, säger Kikki Danielsson.

Text: Helena Sjögren

Läs också:

5 gånger Kikki Danielsson varit drottning på sen

Kikkis känslosamma hyllning till barnen: ”Inte alltid varit stolta”

Här är ALLA artister som tävlar i Melodifestivalen 2018


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…