Annons

Annons

Kiropraktorn förstörde mitt liv

DET HÄR HÄNDE MIG Jag hade fått akut ont i ryggen och behövde snabb lindring. Sviterna av den snabba "hjälpen" lever jag med än.

Kiropraktorn tänkte sig inte för

Jag har länge haft problem med ryggen och går regelbundet till en kiropraktor. Men när jag för några år sedan fick akuta problem med ischias, kunde jag inte komma i kontakt med min vanliga kiropraktor, så jag fick uppsöka en som var nyinflyttad i min hemstad. Jag tog därför med en kopia på en läkarjournal där det konstaterades att jag har en artros i de övre nackkotorna. Det var nämligen viktigt att undvika all konfrontation i de förslitna kotorna.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

LÄS MER: Jag blev totalförlamad

Den nya kiropraktorn läste igenom denna journal och nickade att han förstod innehållet. Han började därefter behandlingen och allt gick smidigt. Men vid nästa besök utvidgade han behandlingen upp efter ryggraden och tog plötsligt tag i huvudet och vred till. Det svartnade för ögonen av smärta, en smärta som än i dag finns kvar och har orsakat många sömnlösa nätter och ett otal besök till läkare, specialister och sjukgymnaster, allt utan resultat. Landstinget har nu gett upp hoppet om en förbättring, eftersom en del av ett par kotor är beständigt skadade.
I ett tidigt skede kopplades denna kiropraktors försäkringsbolag in och efter otaliga skriverier till ett svårkontaktat försäkringsbolag, med hjälp av en advokat (som jag i slutändan själv fick bekosta), fick jag till slut ett erkännande om en sexprocentig invaliditet. Man betalade ut en liten engångssumma och ansåg att ärendet var avslutat.

LÄS MER: Mirakelkuren höll på att förstöra mitt liv

I dag lever jag, som tidigare varit en frisk, kreativ och positiv person med god grundkondition, med en ständig värk i nacke och huvud, med stödkrage på dagarna och timslånga vandringar på nätterna. Jag har svårt att sköta mitt jobb som egenföretagare som förr och mitt humör har blivit labilt, vilket tyvärr drabbar min omgivning och familj.
Med denna text vill jag varna andra människor för att kontakta okända ”hjälpare i nöden”.
”Ulf”

Foto: Shutterstock Bilden är arrangerad

LÄS MER: Jag blev totalförlamad
LÄS MER: Mirakelkuren höll på att förstöra mitt liv

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…