Annons

Annons

Glutenfritt! Kokosbar med torkad frukt

Perfekt som mellanmål! Enkelt och gott recept!

Kokos
8 bitar
1 dl sötmandel
1 1/2 dl riven kokos
2 dl torkad frukt, t ex aprikoser, fikon, russin
2 msk kokosolja
1/2 dl konc äppeljuice
3 dl havregryn, ren havre

1. Klä en fyrkantig form, ca 10×15 cm, med bakplåtspapper.
2. Mixa mandel, kokos, torkad frukt och olja i en matberedare. Tillsätt äppeljuice och kör igen. Arbeta till sist in havregrynen. Tryck ut blandningen i formen och platta till hårt med en sked.

Annons

Täck med bakplåtspapper och ställ i kylen till nästa dag. Ta fram formen, lossa kakan och skär den i bitar.


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…