Annons

Annons

Krämiga cannellonis med spenat och mozzarella

Mumsig pastarätt som enkelt lagas i ugnen!

Cannelloni med spenat och mozzarella

4 personer

2 gula lökar
2 msk olivolja
600 g blandfärs
1 knippe hackad persilja
1 burk krossade tomater, 400 g
200 g hackad spenat
smör till formen
3/4 pkt cannellonirör
200 g mozzarella
Servering:
blandade salladsblad

Annons

1. Sätt ugnen på 200°.
2. Stek finhackad lök glansig i en stekpanna med olja. Tillsätt färsen och stek den smulig.
3. Tillsätt persilja och tomater, och låt puttra, 15 minuter. Tillsätt spenat mot slutet.
4. Fyll rören med sås (spara lite sås till att lägga mellan rören) och lägg i en smord ugnsform. Varva med lite sås mellan pastarören.
5. Strö över riven mozzarella. Tillaga i ugnen, ca 25 minuter.

Gilla Året Runt på Facebook

Recept: Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson

Prova också:

Pastagratäng med champinjoner och krämig mozzarellaost

Salsiccialasagne med citronsmak


Kommentera

Här finns ALLT du behöver till din matlagning!


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…