Annons

Annons

Ladda med läsning i påsk

9781530_Visng_parCMYK_99

Nu väntar fyra härliga påskstilla dagar. Finns det bättre sätt att varva ner och njuta av lugnet än att försjunka i en spännande och gripande bok. Här är tips på tre rykande färska vuxenromaner och en för det yngre gardet:

Annons

Mäklarskräck
Författare: Sofie Sarenbrant
Titel:Visning pågår
Förlag: Damm förlag
Pris: inbunden cirka 169 kronor

För alla som står i färd att sälja sin bostad höjs ett varnande finger! Vågar du verkligen läsa Sofie Sarenbrants tredje mordiska deckare om kriminalinspektör Emma Sköld? För alla som redan sålt och klarat sig, däremot, borde romanen med sin vinjett ”Du oroar dig kanske för hur många som kom på visningen, när du egentligen borde fundera på hur många som gick därifrån” vara gäckande läsning.

Gilla Året Runt på Facebook

du gar inte ensamHjärtkramande spänning
Författare: Mari Jungstedt
Titel: Du går inte ensam
Förlag: Albert Bonniers förlag /Bonnier Pocket
Pris: inbunden cirka 129 kronor

En tvåårig flicka försvinner spårlöst i Mari Jungstedts ruskiga bok som nu finns i pocket. Hennes kriminalhjältinna Karin Jacobsson tar sig an fallet som efter elva böcker är hennes första egna stora fall. Strax därpå försvinner ett nytt barn.

 

hustrunPsykologiskt maktspel
Författare: A.S.A. Harrison
Titel: Hustrun
Förlag Massolit förlag
Pris: inbunden cirka 166 kronor

Spännande på ett mer lågmält och inre vis är framlidne kanadensiska A.S.A. Harrisons debutroman ”Hustrun”. Romanen som har prisats i stora delar av världen följer ett äktenskaps sammanbrott, och en trofast kvinnas väg från bedragen och foglig hustru till hänsynslös hämnare.

 

mordarens apaMystik för yngre bokslukare
Författare: Jakob Wegelius
Titel: Mördarens apa
Förlag: Bonnier Carlsen
Pris: kartonnage cirka 165 kronor

Får du besök av ungdomar så kommer de tacksamt att djupdyka i Jakob Wegelius fantastiska nya bok ”Mördarens apa”. En fascinerande thriller som seglar ut från hamnen i Lissabon och över de stora haven, med en apa i huvudrollen. Boken är en fristående uppföljning på den augustprisade ”Legenden om Sally Jones”

Nina Åkerberg


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…