Annons

Annons

Långtidssemester i Spanien – bo på Crown Resorts Delta Mar

I samarbete med Aller Travel har vi det stora nöjet att erbjuda långresor till värmen i vinter. Vill du fly regnet, rusket och snön och i stället få värme, sol och ljus?

Riviera del Sol är beläget längs med kusten, mellan Marbella och Fuengirola. Staden är placerad längs med stranden och sitter ihop med systerstaden Calahonda.

Inom 10 minuters bilkörning har du tillgång till bl a olika golf- och tennisklubbar.

Annons
spanien-delta-mar

Tänk att få njuta av det här ljuvliga poolområdet i vinter!

Riviera del Sol har många småbutiker och restauranger som du kan nå med några minuters promenad. Det finns ett antal olika barer, restauranger, internetkafé samt souvenirbutiker att besöka. Stranden i Riviera del Sol är oftast lite mindre full med folk och där finner du även en strandrestaurang där du kan njuta av god mat och förfriskande dryck.

Gilla Året Runt på Facebook

Om du vill uppleva områden runt om Riviera del Sol så är möjligheterna många. Bara några kilometer bort ligger Puerto Cabopino. Det är en av de mer idylliska hamnarna längs med Costa del Sol och är ett populärt ställe bland turister som vill avnjuta en god måltid. Några av kustens mest populära restauranger finner man här. På två minuters resa kan du besöka Calahonda där du även har en del shopping och restauranger samt en lång och bred strand. En resa till Málaga är även det något vi rekommenderar. Málaga är Spaniens femte största stad.

 

langtidssemester-delta-mar-2

Crown Resort Delta Mar erbjuder moderna och rena lägenheter.

Crown Resorts Delta Mar

På Crown Resorts Club Delta Mar i Riviera del Sol, mellan Fuengirola och Marbella, bor du längs med Costa del Sol. Här erbjuds du en gemensam utomhusbassäng och en stor solterrass. Lägenheterna är rena, moderna och du har allt du behöver för att få en behaglig upplevelse. Det är cirka 2km till Mira Flores golfklubb.

Rätt vid den simbassängen (uppvärmd under lågsäsong), finner du en kiosk som serverar smårätter och förfriskningar med underhållning. Det finns olika typer av fritidsaktiviteter att ta del av- så som minigolf, gym, tennisbana m.m. Du har även tillgång till att hyra bil och utforska närliggande områden.

Period för resan: November 2017 till april 2018

 

Vill du veta mer om resan?

Genom att klicka på den röda knappen här under kommer du till Aller travel där du kan läsa fullständigt dagsprogram, se datum för avgångar, priser och mycket mer.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…