Annons

Annons

5 fina lantkök

Härligt lantliga kök! Här listar vi våra 5 favoriter.

Kök

Perfekt med pastell. Ballingslövs släta lucka Bistro i lindblomsgrönt kombinerat med höga vitrinskåp och helkaklade vita väggar för tankarna till en modern lanthandel. Luckan Bistro, i mdf, finns i flera färger, bland annat pärlgrått och gräddvitt. Pris på förfrågan.

Annons

Alice_vit_04

Luftigt lantligt. Komplettera Alice, målad lucka med fräst profil i MDF-board från Vedum, med målat trägolv och väggar med liggande panel. Ett hörnskåp i klassisk stil och en köksö att samlas kring blir pricken över i. Pris på förfrågan.

Gilla Året Runt på Facebook

20134_nkro09a_01_PE399607

Trevligt traditionellt. Metod/Bodbyn kök från Ikea har skåp med vitrinluckor mellan väggskåp och tak. Integrerad belysning ger en liten extra touch till inredningen. Fint med gröna väggar i pärlspont till. Inredning som på bild, 27 595 kr.

Sundby_rokgra_Bjertorp_01-669x834

Snygga speglar. Kvänums Sundby har handmålade skåp med speglar i rökgrå ask. Väggfasta öppna hyllor i stället för överskåp ger ett kök med luftig och traditionell stil. En gammaldags porslinsho och spontad panel på väggarna förstärker den lantliga känslan. Pris på förfrågan.

Marbodal

Perfekt med pärlspont. Åkerö pärlspontmönstrade luckor från Marbodal, tillsammans med en nedfälld diskho i porslin ger rätt känsla i det gammaldags köket. Bänkskiva i svartbetsad ek är snygg till. Köket som på bild, 108 000 kr, vitvaror ingår inte.

Av Marie Flodin


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…