Annons

Annons

Läsarna som löst mysteriet!

Sommarens mysteriestickning 2015 i Året Runt blev en succé. Se läsarnas bilder på de färdiga sjalarna! Beskrivningen hittar du längst ner!

DSC02890

Kristina Alvelid i Stockholm stickade sin sjal i sköna gröna och blå färger i garnet Arwetta classic.

I somras hade vi mönster till en spännande mysteriestickning i Året Runt. Varje vecka i nummer 26, 27 och 28 fick man en del av mönstret och när man stickat klart var mysteriet löst. Det blev en fin sjal! Flera läsare har skickat in sina bilder på färdiga sjalar och det är riktigt roligt att se hur olika sjalarna blir, beroende på vilket garn och vilka färger man har valt.

Annons
Stromback2

Christina Strömbäck har stickat sin sjal i svart sockgarn från Artesano och fint handfärgat garn från Limmo design i en färg som kallas ”Retro”.

Anitas sjal 3

Det här är Anita Holmbergs variant av mysteriesjalen. Den är stickad i blå Baby alpaca silk och rosa Epicurean från Easyknits. Det var en kul stickning med flera roliga tekniker, tycker Anita som bor i Lerum utanför Göteborg.

Duzall1_2

Bottenfärgen heter Opal Petrol och den melerade mönsterfärgen heter Opal Gallery hälsar Iréne Duzäll Lundholm, som stickat denna fint färgmatchande sjal.

Ancies sjal

Ancie Ihrner, på Munsö i Mälaren, valde att sticka sin sjal i rosa och grått. Garnet är 75 procent superwash ull och 25 procent tussahsilke och köpt av Viola Schavon på www.ofargadegarner.com, tipsar Ancie.

Fler bilder på mysteriesjalar hittar du på Året Runts Facebooksida eller på Instagram på hashtaggen #åretruntsmysteriestickning2015

Gilla Året Runt på Facebook

Foto: privat

Här är beskrivningen om du vill sticka sjalen själv!

Sjalbeskrivning del 1:3

Sjalbeskrivning del 2:3

Sjalbeskrivning del 3:3


1 kommentar

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…