Annons

Annons

Leif GW på väg att lägga ner Veckans brott: ”Det är alltför trevligt”

Leif GW Persson förklarar varför det är dags att hoppa av programmet. "Brott kan beskrivas med både distans och humor, men du måste vara noga med tillfället."

Leif GW Persson har precis börjat den andra säsongen av succéprogrammet ”GW:s mord”  vars första säsong sändes i våras. Han gör kommer göra ”Veckans brott” både under hösten och våren, men efter det säger han att det kanske får vara nog.

– Då har det gått i åtta och ett halvt år och det har varit en obruten framgång. Men alldeles oavsett hur roligt det är och hur bra det går så hamnar du i det läget att du står och säger något och så undrar du ”var har jag hört det?”, och så inser du att det var du själv som sa det, i förra programmet. Och ungefär där är det dags att börja tänka efter. Och då ska du nog lägga ner, säger han.

På frågan om den största skillnaden mellan att jobba på SVT jämfört med TV4 säger han:

– Jag tycker att folk på TV4 är betydligt vänligare. På SVT, visst finns där folk som gör program men de jobbar inte på SVT. För på SVT är det byråkrater och de är av den där vanliga nordkoreanska modellen.

Och vilken är den stora skillnaden mellan ”GW:s mord” och ”Veckans brott”?

– Det finns en risk med ett sånt program (Veckans brott, reds anm). Det är att det är alltför trevligt. Det blir så jävla mysigt och puttrigt, och Camilla är glad och så där. Det kan bli knepigt, man måste ha balans i det. Även brott kan beskrivas med både distans och humor, men du måste vara noga med tillfället. Du kan inte stå där och le och beskriva ett grovt övergrepp, den balansen måste man vara noga med.

Text: Joel Linde/Cafe.se

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

 Läs också:

Leif GW Persson har slutat gå ner i vikt: Försöker kompensera

Leif GW Persson om trohet: Vill du ha någon att dö med tvingas du att välja

15 riktigt roliga citat av Leif GW Persson

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…