Annons

Annons

Lill-Babs Eurovision-stöd till Benjamin Ingrosso

Barbro "Lill-Babs" Svensson gav sitt fulla stöd till Benjamin Ingrosso inför hans medverkan i Eurovision Song Contest. Det skriver dottern Kristin Kaspersen i ett Instagraminlägg. "Mamma älskade det du gjorde i melodifestivalen och har alltid trott på dig, precis som vi", skriver hon.

Barbro "Lill-Babs" Svensson gav sitt stöd till Benjamin Ingrosso inför Eurovision Song Contest.

Barbro ”Lill-Babs” Svensson gav sitt stöd till Benjamin Ingrosso inför Eurovision Song Contest. Foto: IBL

Benjamin Ingrosso får Lill-Babs fulla stöd

Den 3 april 2018 avled Barbro ”Lill-Babs” Svensson, 80 år gammal. Ända tills hon gick bort var hon mycket engagerad i Melodifestivalen och tyckte om Benjamin Ingrossos bidrag. Det skriver dottern Kristin Kaspersen på Instagram inför Eurovison Song Contest.

Annons

Ikväll hejar hela stora familjen på dig! Mamma älskade det du gjorde i melodifestivalen och har alltid trott på dig, precis som vi! Så kör nu👊🏻
Nu röstar vi alla… eller hur?!!!, skriver hon i inlägget.

Inlägget har fått nära 10 000 gilla-markeringar och Benjamin själv har besvarat inlägget med fyra röda hjärtan.

Lill-Babs grattishälsning till Benjamin Ingrosso

Hela familjen Wahlgren/Ingrosso har alltid haft en mycket nära relation till Lill-Babs och hennes döttrar Kristin Kaspersen och Malin Berghagen, enligt Expressen. Även efter segern i Melodifestivalen ville Lill-Babs se till att skicka en ordentlig grattishälsning till Benjamin Ingrosso.

– Då skrev Kristin till mig att ”mamma ligger på sjukhus som du kanske vet men hon skulle så gärna vilja gratulera Benjamin så kan du skicka hans nummer?”, sa Pernilla Wahlgren i podcasten ”Wahlgren och Wistam” efter sonens vinst.

Läs också: Sanna Nielsen kommenterar ESC: ”Tror det kan gå väldigt bra”

Benjamin Ingrosso firar vinsten i Melodifestivalen.

Benjamin Ingrosso firar vinsten i Melodifestivalen. Foto: IBL

Till Aftonbladet berättar han att det betydde mycket att Lill-Babs tog sig tid att höra av sig till honom och att han blev rörd och glad.

– Hon skrev: ”Hej gubben, stort grattis! Det var du värd. Kram från Barbro”. Det är jättefint för Barbro har alltid varit så sjukt snäll och fin mot alla hon mötte, säger han till tidningen.

”Alltid varit jättegullig”

Han kommer alltid att minnas familjevännen som en varm person.

– Mot mig har hon alltid varit jättegullig, ända sen jag var liten. Det var jättefint att få sms:et av henne, verkligen, säger Benjamin Ingrosso.

Läs också: Svenska vinnare i Eurovision Song Contest

Lill-Babs gick bort i elakartad cancer, som upptäcktes när hon kom in till sjukhuset för hjärtsvikt. Den folkkära artisten avled omgiven av sin familj.

Så här skrev Lill-Babs familj på Instagram:

”Vår älskade mamma, syster, mormor, gammelmormor, faster och moster har nu somnat in lugnt och stilla efter en kort tids sjukdom. Hennes hjärta har slagit många sköna slag för publiken, familjen, kollegorna och vännerna men nu får det vila.”

 

Läs också

Så minns vi Barbro ”Lill-Babs” Svensson


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…